6 kommentarer
 1. Det synes jeg var kjempe koselig å lese (selv om det ikke var reisetips), masse gratulerer til dere. Håper alt ordner seg etterhver med visum for han, jeg vet hvor vanskelig det kan være, har en mann fra Irland (det er ikke så vansklig nå tildags med EU borgere), og andre venner fra andre ikke EU land og jeg vet hva de har vært igjennom. Ønsker dere all lykke :)

  SvarSlett
 2. Takk for det :) UDI er ikke min bestevenn for tiden, men jeg har jo samtidig forståelse for at reglene er som det er. Og fingrene er fortsatt krysset! Plan B er jo å bare bli her på Sri Lanka, og det er ingen dårlig reserveplan det heller :) :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse:) Jeg for min del håper at du blir leenge på Sri Lanka og blogger mye fra dette fantastiske landet:)Nå er det snart ett år siden vi var der og vi kjenner alle et stort savn, vi kommer snart tilbake. Masse lykke til i fremtiden:) Nina

  SvarSlett
 4. Takk :) Sri Lanka har et rimelig fast grep om meg, så jeg kan love deg mange blogginnlegg herfra i årene som kommer..! Hvor på Sri Lanka var dere?? De faller fleste som besøker landet, faller pladask, så du er ikke alene! Har dere bestilt ny tur?

  SvarSlett
 5. Gratulere så masse :) Lykke til med UDI. De er ikke så veldig enkle på visum til denne tyrkeren jeg er gift med og det er ett evig papirarbeid med visum. Foreløpig blitt med en tur til Norge og ser ut som det blir lenge til neste gang..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, skjønner du har vært gjennom din egen runde med UDI, får på en måte sett norske mynigheter fra "utsiden". Jeg har godt gjennom mye av bloggen din, men du må gjerne rope ut om du har noen tips i forbindelse med visumsøknad eller lignende!

   Slett