14 kommentarer
 1. Så spennende! Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Så gøy og utrolig spennende, ønsker dere masse lykke til. Da vet jeg hvor jeg kan bestille min Sri Lanka tur :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette er moro! Det er bare å sende en mail, så skal vi fikse et drømmeopphold på Sri Lanka ;) ;)

   Slett
 3. Veldig bra jobba! Utrolig kult at dere har fått businessen opp og gå! Stå på videre =)

  SvarSlett
 4. Takk, takk! En drøm som går i oppfyllelse :)

  SvarSlett
 5. Jeg skulle si fra hvis jeg hadde lyst til å reise til Sri Lanka! Nå er det gjort :)
  Noe helt annet: Har du lest hva Paul Theroux skriver om Sri Lanka i Ghost Train to the Eastern Star? Hvis ikke så er det enda en bekreftelse på at Sri Lanka frister. Han var hovedsaklig i Colombo og Galle. Har ikke klart å finne ut hvor du befinner deg - mend et skyldes en dose google-vegring.

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Da er det vel bare å bestille billett da? :)
   Hva skriver han??? Nå ble jeg såpass nysgjerrig at jeg må få bestilt meg den boka. Har lest "The Great Railway Bazaar", men må få med meg oppfølgeren 40 år etter. Takk for boktips!

   Jeg bor i Hikkaduwa, bare 16km nord for Galle. Var der i dag og ruslet i gamlebyen. De har de mest sjarmerende små butikker som selger antikviteter, nips og souvernirer. I tillegg til å være en by smekkfull av kolonihistorie, selvsagt. Hikkaduwa er mer en sånn "sitte på en strandbør med en kald øl og kikke på de gærne surferne, plass". Ikke at det er noe galt i det ;)

   Slett
 6. Så utrolig gøy! Både med bedriften og med giftemålet, gratulerer så mye! :D Virker som at livet smiler til deg for tiden, og det er jo bare helt fantastisk! Lykke til med både businessen og kjærligheten. Har svært lyst å dra til Sri Lanka, og jeg vet i så fall hvem som skal få fikse opplegget ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk :)
  Ja, livet er ikke det værste jeg har.. Det skjer noe magisk når en bare tør å tro på drømmene sine, tror jeg.
  Ser ut til at du driver med akkurat det du vil for tiden også, og det er flott! Og vi sees vel en gang i Sri Lanka, tenker jeg ;)

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg følger jo bloggen din fast og ejg vil gjerne nominere deg til en Leibster Award. Jeg synes du burde få flere lesere og flere må få vite om bloggen din. Les om hvordan du går frem i linken under :)

  http://www.mstraveltipsy.com/2014/05/how-to-get-leibster-award.html#axzz316ePRXDe

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, så ikke denne før nå :)
   Men tusen takk for nominering. Jeg setter srot pris på at du synes jeg burde få flere lesere!

   Slett
 9. så utrolig spennenede og gøy. Det må jo være en dream come through å kunne være sin egen sjef. Blir spennende å følge med videre - lykke til som business woman :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Absolutt en drøm som går i oppfyllelse, ja!
   Takk for at du legge rigjen en kommentar også, da oppdaget jeg nettopp en ny norsk reiseblogg. Skal følge deg fremover også :)

   Slett