BUSINESS-WOMAN!

Jeg og mannen min har (som sikkert ALLE har fått med seg nå) startet et lite reiseselskap som heter Norlanka Travels. Koneskvensen av dette er at livet mitt har forandret seg fra å kunne nyte late dager nesten helt uten planer, til å ha en TO-DO liste som en lang som et vondt år. For å få registrert firmaet på Sri Lanka og bli godkjent av SLTDA, Sri Lanka Tourism Authority, skal det mengdevis med papirarbeid til. I tillegg holder vi på å utvide kontaktnettet vårt til å gjelde hoteller, gjestehus og arrangører land og strand rundt, og det finnes ikke få! Den morsomme delen er at vi daglig får mail fra nordmenn som er interessert i Sri Lanka som reisemål, og det tikker også stadig inn bookinger. Det er stas!

Jeg har alltid sagt at jeg aldri i livet kunne tenke meg å jobbe på kontor, men denne jobben er fantastisk gøy. Det å kunne få være med å spre reiseglede og bidra til at andre blir like glad i Sri Lanka som det jeg er, er en fryd! Og en skal ikke være så skråsikker med å si hva en kommer til å gjøre i fremtiden. Jeg har vel også sagt at jeg aldri i livet skal gifte meg, og nå har alle sett hvordan det gikk : )


Ihvertfall er det slik dagene mine tilbringes for tiden, foran dataskjermen, i kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere. I tillegg til å reise rundt og besøke aktuelle steder for våre gjester, og snakke med folk som kjenner folk, som kjenner folk. Og kjenner DU som leser denne bloggen noen som planlegger en reise til den tåreformede øya rett sør for India, så må du gjerne videreformidle kontakt. Jeg føler meg trygg på at vi kan være med på å gjøre reisen deres ENDA bedre!

InstagramTrykk på denne for å se hva #norlankatravels poster på instagram, lik facebooksiden vår, eller besøk hjemmesiden HER

Kommentarer

 1. Så spennende! Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Så gøy og utrolig spennende, ønsker dere masse lykke til. Da vet jeg hvor jeg kan bestille min Sri Lanka tur :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette er moro! Det er bare å sende en mail, så skal vi fikse et drømmeopphold på Sri Lanka ;) ;)

   Slett
 3. Veldig bra jobba! Utrolig kult at dere har fått businessen opp og gå! Stå på videre =)

  SvarSlett
 4. Takk, takk! En drøm som går i oppfyllelse :)

  SvarSlett
 5. Jeg skulle si fra hvis jeg hadde lyst til å reise til Sri Lanka! Nå er det gjort :)
  Noe helt annet: Har du lest hva Paul Theroux skriver om Sri Lanka i Ghost Train to the Eastern Star? Hvis ikke så er det enda en bekreftelse på at Sri Lanka frister. Han var hovedsaklig i Colombo og Galle. Har ikke klart å finne ut hvor du befinner deg - mend et skyldes en dose google-vegring.

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Da er det vel bare å bestille billett da? :)
   Hva skriver han??? Nå ble jeg såpass nysgjerrig at jeg må få bestilt meg den boka. Har lest "The Great Railway Bazaar", men må få med meg oppfølgeren 40 år etter. Takk for boktips!

   Jeg bor i Hikkaduwa, bare 16km nord for Galle. Var der i dag og ruslet i gamlebyen. De har de mest sjarmerende små butikker som selger antikviteter, nips og souvernirer. I tillegg til å være en by smekkfull av kolonihistorie, selvsagt. Hikkaduwa er mer en sånn "sitte på en strandbør med en kald øl og kikke på de gærne surferne, plass". Ikke at det er noe galt i det ;)

   Slett
 6. Så utrolig gøy! Både med bedriften og med giftemålet, gratulerer så mye! :D Virker som at livet smiler til deg for tiden, og det er jo bare helt fantastisk! Lykke til med både businessen og kjærligheten. Har svært lyst å dra til Sri Lanka, og jeg vet i så fall hvem som skal få fikse opplegget ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk :)
  Ja, livet er ikke det værste jeg har.. Det skjer noe magisk når en bare tør å tro på drømmene sine, tror jeg.
  Ser ut til at du driver med akkurat det du vil for tiden også, og det er flott! Og vi sees vel en gang i Sri Lanka, tenker jeg ;)

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg følger jo bloggen din fast og ejg vil gjerne nominere deg til en Leibster Award. Jeg synes du burde få flere lesere og flere må få vite om bloggen din. Les om hvordan du går frem i linken under :)

  http://www.mstraveltipsy.com/2014/05/how-to-get-leibster-award.html#axzz316ePRXDe

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, så ikke denne før nå :)
   Men tusen takk for nominering. Jeg setter srot pris på at du synes jeg burde få flere lesere!

   Slett
 9. så utrolig spennenede og gøy. Det må jo være en dream come through å kunne være sin egen sjef. Blir spennende å følge med videre - lykke til som business woman :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Absolutt en drøm som går i oppfyllelse, ja!
   Takk for at du legge rigjen en kommentar også, da oppdaget jeg nettopp en ny norsk reiseblogg. Skal følge deg fremover også :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: