8 dager på 5 hjul !


Jeg er tilbake i Hikkaduwa etter en fantastisk rundreise på Sri Lanka. Åtte dager, fire personer i en tuktuk og en scooter. Dette har vært litt av en opplevelse, og her er høydepunktene fra turen:Safari i Udawalawe nasjonalpark, hvor jeg rett og slett mistet tellingen over hvor mange elefanter vi så. Da de nærmest stilte seg opp og poserte foran innsjøen ved solnedgang, mistet jeg nesten pusten! Styltefiskerne har jeg sett mange ganger før, men det er alltid moro og vise frem dette fenomenet til nye besøkende.  
 Ved et hindutempel i nærheten av Ella møtte vi denne forsamlingen ute på tur. Vi stoppen opp for å kikke på hva som foregikk. Det viste seg at de feiret innvielse av et nytt tempel, og vi fikk en velsignelse og et merke i panna på vei forbi. Takk!


Vi kjørte gjennom et fantastisk landskap i høylandet. Fjell, vannfall, teplantanjer og fin utsikt på alle kanter. Av ot til blir jeg bare helt satt ut av hvor vakkert Sri Lanka er!


Nuwara Eliya: Byen kalles "lille England" på grunna av stilen, arkitekturen, klimaet og beliggenheten i høylandet. Her finnes en fin innsjø, Gregory Lake, perfekt for en spasertur eller båttur. For andre gang gikk jeg de #$%& trappetrinnene til toppene av Adam´s Peak. Turen er lang og gjør vondt i utrente lår og knær. Soloppgangen på toppen gjør det nesten verdt det..


I Kandy besøkte vi tann tanntempelet og var på det kjente danseshowet på kvelden. De avsluttet kvelden med å gå på glødende kull! Som en ekstra bonus blomstret kirsebærtrærne de dagene vi var i Kandy, så byen viste seg virkelig fra sin beste side


INFO: Vi kjørte tuktuk og scooter, så rundturen tok åtte dager tilsammen. Reiseruten var Hikkaduwa - Welligama - Udawalawe - Ella - Nuwara Eliya - Delhouse - Adam´s Peak - Kandy - Hikkaduwa.
Jeg skal legge ut litt mer informasjon om stedene vi besøkte senere.

Ønsker du en rundreise på Sri Lanka, besøk Norlanka travels. Vi kan sette sammen DIN drømmereise.  Våre turer går med bil og en dyktig sjåfør.

Kommentarer

  1. Så mange utrolig flott bilder, ser jo helt fantastisk ut. Har jo sett litt av verden jeg også men skjønner jeg har mye igjen :)

    SvarSlett
  2. Takk!
    Ja, jeg kan virkelig anbefale en reise til Sri Lanka : ) Ta kontakt hvis du bestemmer deg for å reise hit..

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: