Koh Phangan

Vi startet oppholdet på den rolige vestsiden av øya. I lille Haad Yao, nøt vi rolige dager ved bassenget og nede på stranda. Etter noen dager ble det litt for kjedelig, så vi forflyttet oss til Haad Rin. Og her er det virkelig liv! Her har den kjente fullmånefesten foregått hver måned i over 20 år. Noen dager før hver fullmåne, strømmer folk hit fra alle kanter. Butikkene fylles opp med t-skjorter, kroppsmaling og bøtter med blandet sprit. Nede på stranda rigges det opp enorme høyttalere, i tillegg til et forrykende flammeshow utenfor hver uteplass. Og så er det musikk, fest, flammer og moro hele nettene (og til langt utpå dagen).  Det sies at omtrent 10000 personer fester her hver fullmåne, men ingen har vel egentlig helt oversikt over dette. 
Haad Yao.

Haad Rin.


Flammeshow.

Flammeshow 2.
Og hvordan var festen?
Innimellom tankte jeg: "herregud, jeg er gammel", "stakkars de som BOR her" eller "hva skjer med verden?"

Men så fant jeg vel ut at når jeg først var her på verdens mest kjente fullmånefest, så var det vel bare å kjøpe en bøtte med spit, og hive seg med!!!  Jeg lot være å tegne meg selv i ansiktet med neonfarget tusj da, et sted går faktisk grensen ; )

Og et lite tips til slutt: Lei en bungalow på Sea Garden Resort. Her er du rett ved festen, samtidig som den ligger litt skjermet fra bråket og inne i en sjarmerende liten hage. Prisen er slett ikke ille heller (70 NOK i 2012).

(c) Bobleliv reiseblogg.
Jeg besøkte Koh Phangan i November 2011.

Kommentarer

  1. Åh, det ser herlig ut! Savner den gode Thailand-atmosfæren merker jeg.. Finner ikke den samme her i India! :P

    SvarSlett
  2. He, he! Nei, India er langt ifra så avslappende og enkelt som Thailand. Men begge steder har sjarm på sin egen måte.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: