8 kommentarer
 1. Først og fremst, GRATULERE SÅ MASSE med ei nydelig jente. Og så vil jeg si fans udi som gjør det så utrolig vanskelig for oss som finner kjærligheten i utlandet. Jeg hadde aldri orket å flytte tilbake til Norge, leve alene ett år for å tjene opp nok penger for så å vente enda opptil 18 mnd på å få svar på en søknad. Bor veldig fint her i Tyrkia som bare forlanger at jeg fornyer oppholdstilatelsen min en gang i året. Det er så mange som rammes hardt av udi, mens mullah krekar og andre raringer koser seg i Norge. Grøsser når jeg tenker på det. Bra dere har noe å dra til sammen og får være en familie <3

  SvarSlett
 2. Hei Sissel!
  Tusen takk, jeg storkoser meg i den nye tilværelsen som mamma. Det er så fint!
  Uansett så ønsker jeg helst å bo på Sri Lanka, så jeg forsøker å ikke irritere meg mer over norsk byråkrati nå. Om en uke er vil tilbake i solen og palmesus :)

  Nyt Tyrkia, familien og livet du også! klem

  SvarSlett
 3. Jeg har sagt noen ganger at man skal jaggu finne kjæreste fra riktig sted. Om man tar UDI i betrakning hvertfall. Jeg har flere venner fra ulike deler av verden, og det er jammen ikke lett. Og her lever vi i en verden som blir bare mer og mer global. Kjærligheten kjenner jo ingen grenser.

  Lykke lykke til, dere hvor enn dere vil være. :-) Og (et forsinket) gratulerer med den lille :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det skal ikke være lett :)

   Men kjærligheten overvinner alt (er det ikke det klisjeen heter :)
   men den gjør virkelig det, og vi er uansett trygt på plass i herlige Sri Lanka og kan starte familielivet for alvor.

   Takk, takk!

   Slett
 4. Gratulerer med puddingen! ;) Jeg har falt helt ut av bloggingen.

  Angående UDI... Ja... så du har prøvd du også.

  Jeg aner, for å være helt ærlig, ikke hva vi skal gjøre... Jeg merker at det går litt på den mentale helsa løs å skulle bo i Namibia stort lenger. Vi har vel begge nådd metningspunktet vårt for en god stund siden. Jeg var så naiv og trodde at dette kom til å ordne seg. Men det gjør jo ikke det... Norge vil jo ikke ha oss.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Sender støtte i bøttevis fra meg!!
   Jeg selv ble skikkelig tatt på senga, frustrert og forbannet da jeg fant ut hvilket ekstremt tungrodd system UDI er. Bare å finne ut hvilke regler som faktsik gjelder, er en nesten umulig oppgave. Og da anser jeg meg selv som ganske oppegående og har norsk som morsmål. Også finner jeg en haug med regler om paragrafer, hvorav flere av de virker å bare være satt "for grensen må jo gå et sted, liksom". Mange regler er helt uforståelige og virker uten sammenheng. Også sies/skrives det at reglene era bsolutte og like. Men så er det faktisk åpning for bruk av skjønn allkevel... (noe som var bra for vår del, slik at mannen min fikk komme på besøk til Norge to dager før termin og dermed se sin datter bli født). Noe jeg forøvrig også i min naivitet på forhånd trodde ville være en selvfølge i et moderne demokrati. At en far skal få mulighet til den viktige tidlige tilknytningen til sitt barn. ----avsporing.
   Uansett, problemet med slike saker at det går folk hus forbi fordi det ikke angår de. Det er ikke før en står midt oppi det selv, når en kjenner urettferdigheten, innblandingen på kroppen. Når et direktrorat skal ta en beslutning som gjelder MITT liv, MINE følelser, MIN fremtid, MIN familie. Og de tilsynelatende kan få lov til å bruke hvor lang tid som helst på dette, uten å måtte svare på når et vedtat skal være ferdig! Uten Jeg kjenner jeg blir sint igjen bare av å skrive dette. Jeg husker hvor vondt jeg syntes denne tiden var.


   - Jeg hadde en del kontakt med Trond K Botnen i denne tiden. Han startet en facebookgruppe for å "redusere ventetiden for familiegjenforeningssaker". Nå er han engasjert i grenseløs kjærlighet.
   Kanskje kan du finne tips eller trøst i slike forum??
   - Jeg vet at engasjementet førte til en viss politisk interesse etter flere nyhetsoppslag om hårreisebde historier, men mulig alt har rent ut i sanden nå, vet ikke??
   - Har også lest at det kan være en mulighet for at dere sammen kan bo i Sverige først? men vet ikke om disse reglene er endret nå.

   Som sagt, sender bøttevis med støtte ihvertfall.
   Og en klem!

   Slett
  2. Og takk for gratulasjon forresten.
   Puddingen vokser seg stor, fet og fin og vi storkoser oss her på Sri Lanka :)

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett