Noen høydepunkt fra en rundtur på Sri Lanka!


Sigeriya.

Gamlebyen Galle Fort. Galle Fort
Elefantbarnehjemmet Pinnawala.
Det vakre høylandet.
Tanntempelet i Kandy.
Styltefiskere.
Teplukkere.

Dyreliv i Yala nasjonalpark.
Skilpaddeklekkeri.Og det beste av alt? Du kan få med deg alt dette og mere til dersom du setter av tid til en 5-dagers rundtur. Les mer på www.norlankatravels.com, eller send en mail til info@norlankatravels.com.

Kommentarer

 1. Oi oi oi! Jeg vil se ALT det der! OG nå har jeg faktisk booket meg tur til Sri Lanka i november :D Storgleder meg! Har bare 9 dager til rådighet da, og vil både på fjellet og på havet, haha. Blir spennende å sette sammen noe :)

  Gratulerer så masse med familieforøkelsen forresten! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi oi oi, gratulerer med flybilletter! ;)
   Jeg har mange tips og komme med til hva du MÅ få må deg, og noen lure triks å ha i bakhånd, så send meg gjerne en mail på info@norlankatravels.com, dersom du er interessert i litt hjelp i planleggingen.

   Og takk!

   Slett
 2. Så mye å se her!:D Har du besøkt Pinnawala? Har vært veldig i tvil om å dra dit, og vi bestemte oss egentlig for å droppe det etter å ha lest så mye negativt om det på nett. Altså, noen sier det er fantastisk, andre sier det er grusomt... Det er så mange motstridende reviews så blir veldig usikker! Hva syntes du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Helene! Hvordan går det med deg i Sri Lanka? Trives du og hvordan var overgangen fra rolige Norge?

   Jeg har skrevet om mitt besøk på Pinnawala her: http://bobleliv.blogspot.no/2012/08/elefantbarnehjemmet-i-pinnawala.html

   I utgangspunktet er jeg i mot dyr i fangenskap. Vill dyr skal være fri!! Men hele formålet med senteret da det ble startet opp var jo å redde dyr som ellers ikke ville overlevd (foreldreløse elefantbabyer, elefanter som hadde mistet føtter, blinde osv). Men det har vært uttrykt bekymring om de elefantene som kunne klart seg i det fri, blir satt ut igjen, eller om de allikevel blir holdt der pga turisme/tjene penger.
   Jeg vet ikke nok til å egentlig uttale meg om det.

   Av det jeg så, virket det som om elefantene får godt stell. En elefant stod bundet, men det fikk jeg forklart var fordi denne var blind og aggressiv..
   Jeg likte stedet, å få se elefanter på så nært hold er en drøm for meg som elsker disse dyra. Høydepunktet var å se alle elefantene bli fulgt ned til elva for sitt daglige bad. En fantastiks utsikt for oss som stod ved elvebredden :) I tillegg kan en mate elefantbabyer med flaske (hvis en betaler ekstra for det). Veldig "turistete" såklårt, men herregud så søte de er, og mat må de jo ha ;) Men altså dette er elefanter i fangenskap, så det må du være forberedt på.
   Av det jeg så, og det jeg har hørt fra vår kunder og andre nordmenn som har besøkt stedet, så vil jeg anbefale et besøk. GI meg gjerne tilbakemelding på hva du synes om stedet!!

   -Merete-

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: