Where to go next?

Åh, denne reisefeberen! Jeg begynner å forstå at samme hvor mye jeg reiser, så blir det aldri nok! Det er så mange steder jeg vil se, så mange land jeg vil besøke, så mange naturopplevelser igjen og så mye mer å lære.  Akkurat nå er det disse destinasjonene jeg drømmer om:


A) SRI LANKA: Her har jeg allerede flybilletten bestilt og en ganske langsiktig plan begynner å ta form. Det kribler i kroppen og det føles som om hjertet hopper over et slag hver gang jeg tenker på det! Jeg skal skrive mer om dette senere, men herremin som jeg gleder meg :)

B) NEPAL: Jeg drømmer om å få se verdens høyeste fjell med egne øyne. Kanskje ta helt av med noen dager med trekking i fjellheimen og i tillegg har jeg hørt mye fint om Kathmandu. Bildet er hentet fra www.nepaltourism.info.

C) BHUTAN: Dette landet vet jeg så lite om at det er grunn nok til å reise dit. Jeg har kikket litt på: http://www.tourism.gov.bt, og dermed har jeg enda mer lyst til å besøke landet. 

D) BURMA / MYANMAR: Jeg har lenge hatt lyst til å besøke Burma, et noe myteomspunnet land, med en tragisk historie. Alle jeg snakker med som har vært der, sier at besøket har vært et høydepunkt og at landskapet, templene og menneskene den er fantastiske! Bildet er hentet fra: www.myanmartravelandtours.net

E) BANGLADESH:  Et av verdens aller fattigste land, så kan nok være en opprivende opplevelse. Jeg lar meg friste til store sjanser til å treffe en bengalsk tiger på nært hold. Bildet er hentet fra: www.parjatan.gov.bd  Bangladesh

F) INDONESIA: Jeg har vært på en ferietur til Bali, men ellers er det så mange for meg uoppdagete perler i dette øyriket. Å bestige en aktiv vulkan og å treffe "drager" på Komodo øya, er av de største drømmene. Finn mer informasjon, www.indonesia.travel.


For de av dere som går med egne reiseplaner, så driver jeg og jobber med en liten praktisk guide til hvordan du kan få realisert reisedrømmen din. Det er penger som skal spares, billetter som skal kjøpes, visum som må ordnes og en hel masse andre erfaringer jeg tenkte å dele med dere fremover. Så stay tuned!

(c) Bobleliv Reiseblogg - 2013. 

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: