Believe Belize !?!


Etter bare en måneds tid som bakpackere i Latin-Amerika, var vi allerede blitt lei av å følge den typiske "gringo-trailen". Vi var litt lei av å møte igjen de samme menneskene på sted etter sted på veien nedover. Derfor bestemte vi oss en dag for å se bort fra hva Lonely Planet anbefalte oss, og heller gå "off the beaten track". Dette kunne ha vært en strålende idé. Kunne ha vært.


Dødskjedelige Corozal
 
I dag husker jeg ikke hva det var som gjorde at vi valgte Corozal. Men her oppnådde vi ihvertfall å komme vekk fra andre turister, for å si det sånn. I løpet av et par dager her, så vi ikke snurten av en "gringo" i byen! Men vi så heller ikke noe annet interessant. Bare massevis av dårlige kinarestauranter og et muggent falleferdig hostell. Det mest interssante som skjedde her, var en ung gutt som ønsket å selge oss en 4 meter lang bambusstang (!), for så å spørre om en av oss kanskje kunne tenke oss å bli kjæresten hans.

Dette gørrkjedelige stedet, ga oss et heller dårlig inntrykk av Belize, og vi forlot landet etter bare et par dager.

Hva vi gikk glipp av

I ettertid ser jeg at det er veldig mange steder i Belize jeg kunne tenkt meg å besøke. For eksempel Caye Caulker: et karibisk strandparadis perfekt for backpackere. Og jeg var ikke langt unna steder der en kan dykke i det verdenskjente "Blue Hole".


Så hva lærte jeg av dette?

Noen ganger er det kanskje greit å følge den opptråkka stien?Jeg besøkte Belize (Corozal) i november 2009.

Kommentarer

  1. Ånei, dere gikk glipp av noe vakkert, men skjønner dere ville kjøre på med en annen vei. VI fulgte routen, og er nå i Brasil. :)

    SvarSlett
  2. Ja, kan ikke vinne hver gang ;)

    God tur videre, ser herlig ut!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: