Et livstegn fra oss i Hikkaduwa

Ja, nå er det en jammen stund siden jeg har gitt lyd fra meg her på bloggen! Dagene har vært travle med alle prosjektene vi har gående for tiden. Det nærmer seg åpningsdatoen for hotellet med stormskritt,  1. oktober braker det løs!

Følg gjerne med på facebooksiden til At Ease Beach Hotel, hvis du er interessert i å se de siste bilder og oppdateringer derfra. 


Jeg og Sanja var i Norge i august. Det var så godt å få litt tid med familien der og vi reiste litt rundt mellom Trysil, Utvik, Jessheim og Oslo.

Sanja fikk lekt med sine søskenbarn, søteste M&M på ett år. Sanja syntes de tok litt vel mye oppmerksomhet til tider da, vant som hun er med å ha de voksne for seg selv! Høydepunktene ellers var nok å få være "budeier" hos Tante Tess i Utvik. Nå har hun lært seg både hvor melka kommer fra, og hvordan griser blir født! Det norske ordforrådet hennes doblet seg omtrent på disse ukene, utrolig fascinerende å være vitne til hvordan barn lærer alt i rekordfart!

Det var trist å ta farvel med Bestemor, Bestefar, Tantene og de andre i Norge, men i begynnelsen av september var det på høy tid å komme seg tilbake til Hikkaduwa for sluttspurten mot hotellåpning.


Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: