I september skjedde dette:- At Dinesh syntes det var en strålende ide´og hente et Araliya tre fra Galle, frakte det hit til Hikkaduwa og plante det på tomta foran hotellet. Ja, jeg kommer til å være enig da treet har grodd seg til og det kommer fantastisk flotte blomstrer på det. Men akkurat, nå er jeg mer enn nok stressa for at det som MÅ være ferdig til hotellåpning.. - For eksempel er det litt stressende at plassen foran hotellet fortsatt ser SLIK ut  (bildet over) i begynnelsen av september, og at kontoret vårt ser SLIK ut (bildet under).

Heldigvis ser det veldig mye bedre ut på fremsiden mot stranda: Ja,  helt objektivt sett, så ser det fantastisk bra ut, hehe! Og beliggenheten her på stranda i Hikkaduwa er det ihvertfall ingen ting å si på.

Det er helt vilt at vi snart driver hotell, og at drømmen snart har gått i oppfyllelse. Det har kostet både svette, bekymringer og tårer. Jeg og Dinesh har knapt sett hverandre det siste halvåret, da han jobber for fullt på tomta, mens jeg administrerer reiseselskap og resten hjemmefra. Men vi får det til, og vi har lovet og ta oss tid til en ferie sammen om ikke så alt for lenge. 

Men først må vi fikse noen drømmeferier for dere i vinter! Ekstra gøy er det at det er mange som har trua på oss, og at vi daglig mottar henvendelser og bestillinger på rom på hotellet vårt. Veldig mange har bestilt hotellrom hos oss usett, så nå gjelder det bare å levere slik at ingen skal angre på den avgjørelsen! 


Pust med magen, Merete! Dette blir fantastisk bra :)

Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: