At Ease Beach Hotel HikkaduwaAt Ease Beach Hotel synes i landskapet: tre etasjer, og snart er taket ferdig. Det begynner virkelig å ligne et hotell nå! Og sjekk den fantastisk flotte delen av stranda som er vår! 


"At Ease Beach Hotel" blir et lite 10-roms hotell med god standard. Interiøret vil preges av hvitnet tre, betong, glass og maritime dekorasjoner. Seks av rommene ligger mot stranda, og får balkonger med en nydelig sjøutsikt. De fire rommene som ligger mot baksiden, får en litt kjedeligere utsikt, men til gjengjeld er disse rommene større og kan brukes som trippel- eller familierom. På grunnplan blir det resepsjon, kjøkken, en stor bar, restaurant, svømmebasseng og soldekk med solsenger. Så her ligger alt til rette for det ultimate hotellopphold!

Det aller beste med hotellet blir allikevel beliggenheten: Rett på den brede, fine stranda et par kilometer sør for den mest livlige delen av Hikkaduwa. Det vil si at gjestene slipper unna lyden fra barer og restauranter i det det travle turiststrøket, og kan sovne på kveldene til lyden av bølgeskvulp. Samtidig som vil ligger rolig til, så er det bare en kvarters rusletur langs stranda, (eller 10 kroner med tuktuk) de dagene dere vil oppsøke litt mer liv og røre, restauranter, barer, supermarked, gallerier og lignende.

Målet vårt er at "At Ease Beach Hotel" skal bli et hotell som skiller seg positivt ut, ved å tilby svært høy grad av service og en personlig og hyggelig atmosfære. Vi jobber i disse dager med å ferdigstille nettsiden og bookingsystemet, så det er bare å følge med for å sikre seg rom. 


Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: