MANGE BALLER I LUFTA

Sri Lankas byråkratiske system / byråkratiske rot sørger for at det blir enda litt tid å vente til vi får tatt første spadetak på hotelltomta vår. Vi venter på den siste del av byggetillatelsen som handler om avstand til strandlinja. Å ha "At Ease Beach Hotel" oppe og i drift til sesongstart i år kan vi nok se langt etter nå, men men. Det kommer nok da det er meningen at det skal skje!  Og frem til det,  så har vi jo nok annet å henge fingrene i... Samtidig er vi nemlig i oppstartsfasen av et annet prosjekt sammen med noen andre nordmenn som bor her på Sri Lanka. Dette er et superspennende og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det. Nå kan jeg røpe såpass at det er et prosjekt som vil bidra positivt til både mennesker og miljø, men mer info kommer etterhvert.
Sanja er jo såklart med overalt på alt som skjer. Her følger hun med Dinesh og Jørn som er i full gang med oppussing av lokale.Kommentarer

  1. Så mye spennende dere holder på med! Gratulerer med nytt kontor, og det høres utrolig tøft ut at dere skal bygge et hotell også! Lykke til med prosjektene :)

    SvarSlett
  2. Ja det baller på seg her ; )
    Takk for at du følger med! Jeg skal holde deg oppdatert på prosessen fremover...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: