NILAVELI BEACHJeg har allerede skrevet om Uppuveli Beach, men nå skal du få hilse på storebroren, Nilaveli. Denne stranda strekker seg laaaaangt videre nordover, og i tillegg er stranden veldig bred og det er god plass mellom hotellene. Og for noen hotell! Her finnes det ene hotellet større og flottere enn det andre!

Nilaveli er også så heldig å ha "due-øya" rett utenfor kysten. På en dagsutflukt ut hit til Pigeon Island nasjonalpark, kan du snorkle eller dykke ved det best bevarte korallrevet i Sri Lanka. Er du heldig ser du både skilpadder, morener og hai (helt ufarlige revhai)! Øya skimtes mellom solsengene på bildet under.


Men, hvis jeg skal være helt ærlig, og det skal jeg jo, så synes jeg Nilaveli mangler litt av sjarmen som andre strender i Sri Lanka har. Blant annet er det ikke noe utvalg av restauranter, og en ender nok gjerne opp med å spise på sitt eget hotell hver dag. Men på den annen side er dette et perfekt sted for å nyte noen dager med total avslapping, fri fra alt av hverdagens stress og mas. Og planlegger du en romantisk bryllupsreise eller kjærestetur, trenger du ikke lete mer: Nilaveli er midt i blinken!


PS: Trincomalee-området besøkes helst fra mai til september.

Kommentarer

  1. Ser fantastisk ut (som alle strender på Sri Lanka virker å være) :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: