Jeg har Norges nest beste reiseblogg!

I hvert fall ifølge Magasinet Reiselyst som har kåret Norges fem beste reiseblogger. Dette var stor stas! Jeg ble både overrasket og veldig, veldig glad da jeg fikk beskjed om det for noen uker siden. I januarutgaven av bladet står kåringen omtalt. Se hvor fint de skriver om meg:

Førsteplassen gikk forresten til en blogg jeg har fulgt i årevis: den afrikanske farmen. Gratulerer til deg, Silje!

Tredjeplassen gikk til Lynvingen. Paret bak denne bloggen er på en to år(!) lang sykkeltur og fortjener all ros i verden! Henholdsvis fjerde- og femteplass til Nina og Mads og Funlovingliving. Jeg oppfordrer alle til å sjekke ut alle disse flotte reisebloggene.

Tusen takk til Magasinet Reiselyst, redaktør Torild Moland, fotograf og journalist Johnny Haglund, samt markedsjef i Solia, Cecilie Gilhuus Jørve for at dere satte pris på Bobleliv!

Kommentarer

 1. Yey!

  Tusen takk Bubbles! Og grattis tilbake! Jeg tror det er veldig tilfeldig hvilke blogger som ender på på hvilken plass i slike kåringer og det kunne like gjerne vært deg som sto øverst på pallen. Strengt tatt føler jeg at dette er litt ufortjent.

  Jeg er ørlite (egentlig drit) misunnelig på deg akkurat nå, men setter kursen østover til blått, varmt (ikke minst) hav og koraller og fine fisker om tre ukers tid. Jeg gleeeeeeder meg! Herregud, jeg har slitt med dykkeabstinenser i mange måneder og er så utrolig klar for å endelig fullføre DiveCon-kurset.

  Blub...blub...!

  SvarSlett
 2. Sant det, men synes du skal ta det til deg for alt det er verdt :) Det ER fortjent! Hva skal du bruke premien på da?

  Ja, fyttikatta, jeg er nesten misunnelig på meg selv;) Sri Lanka er fantastisk. Har hatt to supre dykk her i Unawatuna i dag. Og fortsettelsen blir jo ikke dårligere heller. Blir det Thailand på deg? Hvor? Lykke til og kos deg!

  Blub.....blub....!

  SvarSlett
 3. Grattis til dere begge!! :-D

  Er misunnelig på dykketurer/-planer til dere begge. Tror det er en stund til jeg får hoppet i havet igjen med det første. Men når det skjer....så blir det bra.

  (Gah, har nok med å få byttet navn på sertifikatet mitt. Jeg har byttet etternavn)

  :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker!

   Og da kan jeg vel gratulere deg og da.. eller har du byttet navn sånn for moro skyld ; ) ;)

   Slett
  2. ;-) Irishen og jeg slår sammen navnene våre bare.

   Slett
 4. Gratulerer så mye med Norges nest beste reiseblogg! Digger bloggen din og deler den kroniske reisefeberen. God tur videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :)
   Ja, jeg tror ikke det finnes noen kur mot den reisefeberen. Jo mer jeg reiser, jo værre blir det ;) Men er forsåvidt en ganske bra (om kanskje litt dyr) sykdom da.

   Slett
 5. Gratulerer så masse, det er artig når det man gjør blir verdsatt!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er stor stas! Kan leve (og reise) lenge på det :)

   Slett
 6. Gratulerer så mye! :D Vel fortjent!

  SvarSlett
 7. Grattis. Det skrives mye bra i bloggene, og ofte er det en type informasjon som kan være vrien å finne andre steder. Så stå på! Jeg sitter selvfølgelig og furter over at ingen vil ha meg på lista i slike fine kåringer, men gleder meg på deres vegne og synes Reiselyst gjorde en veldig bra ting med å fremheve reisebloggene. De burde egentlig velge ut en bloggpost og presentere i hvert nummer. Ha fortsatt god reise! :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du burde absolutt vært på lista! Jeg leser HVERT innlegg du skriver og fryder meg over innholdet. I tillegg er det stas at du er så miljøbevisst :) Kanskje det nå bli mer stoff fra reiseblogger i magasinet fremover???

   Slett
 8. Gratulerer så mye! Det er helt greit å bli slått på målstreken av en så bra blogg!
  Om du forresten skulle bli nedringt av flere forretninger og reiseselskap som vil gi deg gratisreiser og produker enn du kan håndtere, så er det bare å sende dem videre til bloggen på tredjeplass...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!
   He,he, har ikke akkurat blitt bombadert av mail enda for å si det sånn;)

   Slett
 9. Hei Bubbles.

  Jeg tror jeg skal bruke premien på en tur til enten Azorene eller til Madeira. Noen venner synes det var helt fantastisk å vandre i fjellene på Madeira, og Azorene virker som ei interessant øygruppe og er på mange måter et sted jeg ellers kanskje ikke ville reist, så hvorfor ikke? ;)

  Aller helst vil jeg til Sao Tome & Principe, men av en eller annen merkelig grunn kjører ikke Solia charterturer dit enda. Oh hang on, det er kanskje nettopp derfor jeg har lyst til å reise dit. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sao Tome & Principe vant en eller annen kåring for reisededtinasjoner. Men nå husker jeg ikke hva det var eller hvor jeg leste det;) Men fint er det nok helt sikkert! Kos deg på tur uansett hvor det blir!

   Slett
 10. Jeg leser to norske reiseblogger fast, og dere kan jo gjette hvilke to det er. At de to havnet på de plassene de gjorde er tydeligvis ikke en tilfeldighet. Utrolig velfortjente priser til de to beste. Gratulerer!

  Nå fikk jeg plutselig lysten tilbake til å blogge litt igjen :)

  SvarSlett
 11. Takk:)
  Og det synes jeg du skal. Blogge altså..

  SvarSlett
 12. Gratis;)
  www.kroatiaferie.info

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: