Reiseplaner for nyåret.


Da er endelig reiseplanene spikret! Min snille sjef har tydeligvis forståelse for min reiseavhengighet og ga meg permisjon i to måneder fra nyttår. Så da skal det reises! I dag har jeg bestilt flybilletter og vips føles ikke ventetiden fram mot jul så lang, kald og mørk lenger. 

Rett etter at nyttårsrakkettene er sendt opp, den 2. januar forlater jeg Norge. Første stopp blir noen dager i Istanbul. Dette skyldes litt tilfeldigheter, så jeg har ikke akkurat lest meg opp på hva jeg vil gjøre her. Neste stopp blir et gjensyn med min favoritt fra sist tur. Denne gangen skal jeg reise Sri Lanka rundt på kryss og tvers og blant annet få med meg hvalsafari i Mirissa. Siste stopp blir 10 dager i Maldivene. Her har jeg booket meg plass på dykkebåten MS Stingray, som reiser fra dykkeparadis til dykkeparadis i en uke. Herregud, jeg gleder meg!!

Kommentarer

 1. Hjelpes, jeg gleder meg på dine vegne! Høres helt vanvittig flott ut! Hadde vært drømmen å gjøre noe lignende selv. Håper du tar oss med på reise gjennom bloggen ;)

  SvarSlett
 2. :) Dette skal bli herlig, ja! Selvfølgelig blir det grundig dokumentert på bloggen. Tenker å ta med meg data på tur, så blir litt "live-blogging" underveis også.

  SvarSlett
 3. Ååh så herlig! Også Maldivene da, det ser jo helt fantastisk ut! Følger spent med :)

  SvarSlett
 4. Ja, Maldivene har jeg lenge hatt lyst til å besøke. Føler det er en litt sånn "bryllupsreisedestinasjon", men løser det med å bruke tiden der på en båt og for det meste under vann. Men skal vel få med meg litt over vannoverflata også :)

  SvarSlett
 5. Steike! Nå ble jeg skikkelig misunnelig kjenner jeg! Det høres jo bare helt fantastisk ut! Lurer meg med i kofferten din jeg tror jeg.. :D

  SvarSlett
 6. Bare bli med!! Venter forresten i spenning på innlegg fra Burma-turen din :)

  SvarSlett
 7. Så herlig!!! Masse god tur, og håper på mange spennende blogginnlegg :)
  mvh
  Janicke
  Norske reiseblogger

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: