Jeg er hjemme igjen!


Det ble plutselig hjemreise til Norge litt tidligere enn planlagt. Sånn er livet og alt det der.

Det føles rart å være her i Oslo igjen. Det føles rart å ikke skulle reise videre om noen dager. Til et nytt sted, til et nytt eventyr. Norge er som før, det er kaldt, stille, rent og ordnede forhold. Jeg må klippe meg, skaffe en jobb og flytte inn i leiligheten igjen etterhvert, men det haster ikke. Jeg har en snill søster og svoger som har et ledig gjesterom og mye hjerterom. Det føles veldig godt å ha de kjente, kjære ansiktene rundt meg igjen. Og knekkebrød med brunost og iskald melk smaker akkurat så godt som jeg husket!

Og skulle det bli litt for stille og kjedelig, har jeg bilder og minner fra 10 herlige måneder på reisefot, som jeg kan kose meg med utover våren. Så boblelivet fortsetter her!

Kommentarer

 1. Oi, velkommen hjem! Tenker det er rart å komme tilbake ja ;) Men er rart og skummelt hvor fort man venner seg til det igjen.. Hva er planen til høsten? =)

  SvarSlett
 2. Design Corner er en velkjent huset hold produktet Saler. De gir ulike produkter i lav rente. Vi ønsker å legge ut vår side på nettstedet ditt. Vennligst sjekk området og om mulig legge den.
  vår side

  SvarSlett
 3. Takk Hamaca!
  Føler jeg knapt har vært borte fra Norge akkurat nå; )
  I høst skal jeg forhåpentligvis jobbe mye, spare penger og drømme om neste reise..
  Er ikke kurert for reisefeberen enda. Heller tvert i mot!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: