SRILANKISK MAT
Rice and Curry og sjømat. Vi må starte med det viktigste. Det mest typisk srilankiske måltidet du kan spise er "Rice and Curry". Dette blir servert på litt forskjellige måter, men inneholder alltid ris, flere ulike currier og papadam. For de som spiser kjøtt, er gjerne fisk eller kylling en av curriene. Dahl-curry (linser), poteter, gresskar, jack-fruit og "ladyfingers" er grønnsaker som brukes mye. De drevne blander alt godt sammen og spiser selvfølgelig med hånda, men det er lov å jukse litt med en skje også. Rice and Curry skal være sterkt! Det spares ikke på krydderet her på Sri Lanka, og 6-7 ulike kryddertyper på gjerne til for å skape den helt riktige smaken for hver enkelt curry. Jeg har fått det servert såpass sterkt at det var så vidt jeg fikk det i meg. Andre ganger har retten vært så turistmodifisert at det har vært skuffende lite brenning på tunga. Men en kan selvfølgelig alltid be om å få litt ekstra chili ved siden av! Jeg som er så he
hei du skrivet veldig bra reise mal artikel jeg har leste mye spenende opplevelesen dine jeg er fra tyrkia bor naerhet ı ıstanbul jeg var bodde og arbeidet İ Norge 11 ar.jeg har starte en noesk skrevende Blog My memories Norway.blog navne hete http://norway-memories.blogspot.com/
SvarSlettHei Mehmet!
SvarSlettTakk for koselig kommentar : )
Så bra at du fortsatt husker Norge og det norske språket! Skal sjekke ut bloggen din!
Ha en fin dag
Hilsen Merete