Livet som hotelleiere.
Huttetu, så fort de siste månedene har gått!

Vi har åpnet hotellet, tatt i mot massevis av gjester der og  arrangert flere rundreiser enn noen gang denne høsten. I tillegg har vi også hatt besøk av fire superdyktige og hyggelig reisebloggere, jentene i Nordic Nomads. Bildet over er tatt av Reiselykke, og VIA DENNE LINKEN kan du lese om hennes opplevelser på Sri Lanka.

Det kommer også snart linker bilder og informasjon om de andre jentene, men først over til det de fleste som kontakter meg lurer på.

Hvordan går det med "At Ease Beach Hotel" ? 

Hvordan er livet som hotelleiere? 

Hotellet ble ferdig mer eller mindre i samme sekund som de første gjestene sjekket inn 1. oktober.  Det ble båret ut plankerester og malt et strøk på et tak på morgenen,  før vi holdt en kort innvielseseremoni klokken 11 og vasket en siste gang over rommene. De fire første gjestene stod klare med koffertene sine og sjekket inn klokka 12. Puh! Første oktober var en svett og hektisk dag kan en trygt si!
Dinesh har vært svært aktivt med i byggeprosessen, og "At Ease Beach Hotel" ville aldri ha blitt ferdig og så flott uten hans fantastiske innsats! Her er vi er snart klare for å ta i mot gjester!
Kort tradisjonell åpningsseremoni, samtidig som de møblene til restauranten bæres inn. 
Kokosmelken kokte over, noe som betyr hell og lykke for driften av hotellet!
Fire blide karer fra Norge, som fikk æren av å være våre aller første gjester. Tusen takk for besøket og for all tålmodighet med oss de første dagene!

For i kjent stil da en starter noe nytt, så var det noen småting som ikke var helt på plass i de påfølgende dagene. Det er alltid noe en ikke har tenkt på, eller ting som ikke blir levert til lovet tid. Men litt etter litt, med god jobbing fra hele teamet, så kan vi jammen si oss godt fornøyd med resultatet.


De siste to månedene har vi hatt mange gjester innom fra hele verden. Det har vært supertravle dager og mye arbeid, men jammen har det vært moro også! Heldigvis har gjestene våre også vært fornøyd. Vi har fått skryt for flotte rom, delikat interiør, god mat, fantastisk beliggenhet og ikke minst for superhyggelig ansatte. Dette lover godt for tida som kommer, og jeg gleder meg til fortsettelsen!


Skulle du bli fristet og ønske å komme å besøke oss på At Ease Beach Hotel, så kan du bestille via NETTSIDEN VÅR.

Kanskje sees vi snart i Hikkaduwa? 

Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: