At Ease Beach Hotel - slik ser det ut:

"At Ease Beach Hotel" er et lite, personlig hotell med svømmebasseng, bar og restaurant, beliggende rett på den rolige delen av stranda i Hikkaduwa. Det vil si at dere slipper unna lyden fra barer og restauranter i det det travle turiststrøket, og kan sovne på kveldene til lyden av bølgeskvulp!


Samtidig er det bare en kvarters rusletur langs stranda, eller 10 kroner med tuktuk, de dagene dere vil oppsøke litt mer liv og røre, prøve flere typer restauranter, shoppe i en av de mange butikkene og lignende.

At Ease beach hotel har 10 flotte rom, og to romkategorier: seks flotte dobbeltrom med privat balkong med sjøutsikt og fire større familierom med to dobbeltsenger og privat balkong. Alle med delikate, flislagte bad. Fra dobbeltrommene kan du tilogmed dusje med sjøutsikt, som du ser i bildet under!
(Eventuelt kan du stenge gardinen på badet, for mer privatliv ; )
Familierommene har to store dobbeltsenger. Har kan en familie på opptil fem personer bo komfortabelt. Rommet passer også for en vennegjeng på fire som ønsker et rimelig overnattingssted på stranda!

(Pris fra USD 20 per person, ved booking gjennom vår nettside: www.ateasehotel.com)


I tillegg til delikate rom, så er det såklart svømmebasseng, solstolene og ikke minst beliggenheten på den flotte stranda som gjør at gjestene stortrives her hos oss. 

Se bare selv: 
Det ligger også en del oppdaterte  bilder på hotellets facebookside. Lik gjerne siden vår der.  

Sees vi i Hikkaduwa til vinteren?

Kommentarer

 1. Etter tre morgenstunder med joggeturer på hele den fantastiske stranden er jeg ikke i tvil; vi valgte det rette hotellet. Bildene lyver ikke, hotellet er enda finere.

  Men det viktigste med at ease beach hotell er den vennligheten som møter deg når du åpner porten inn til hotellet. Du møtes av et eneste stort smil! Dere har vært meget dyktige når dere har valgt personellet. Lov oss at dere tar godt vare på de.

  Sjeldent har vi møtt så hyggelige, hjelpsomme og løsningsorienterte hotell ansatte.

  Dagens joggetur kommer jeg ikke til å glemme. Først litt lenger bortenfor den ene enden av stranden til en liten fiskelandsby med et hav av små fiskebåter i alle regnbuens farger. Så over til den andre siden hvor joggeskoene måtte av for å svømme med skillpaddene. Når så joggeturen avsluttes med boddy surfing i sjøen utenfor hotellet er livet vært å leve.

  Vi kommer tilbake!!!!!

  Hilsen
  Morten og Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Morten!
   Tusen takk for fantastisk hyggelig kommentar :)
   Og jeg må si at dere er virkelig de mest positive gjestene vi har hatt innom dørene så langt. Tross både uvær, storm og strømbrudd, møtte dere oss alltid med et smil :)

   Og heldigvis kom sola tilbake og jeg er så glad for at dere hadde et fint opphold hos oss.

   Skal hilse så mye fra alle som jobber hos oss.
   Det skal jeg love deg at vi er supertakknemlige for de flotte folka som jobber hos oss, og håper de blir lenge hos oss :)

   Har på følelsen vi sees igjen en dag :)

   Klem fra Merete

   Slett
 2. Det har blitt så utrolig flott! Sri Lanka frister bare mer og mer for min del :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :)
   Ja, Sri Lanka kan virkelig anbefales på det sterkeste.
   Det er så mange fine steder, og så mye å se og oppleve her.

   Send meg gjerne en mail, hvis du ønsker noen tips og ideer!
   info@norlankatravels.com

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: