Juni så langt


Den største nyheten siden sist er at vi endelig har fått den etterlengtede byggetillatelsen for strandhotellet. Jippi! Det var godt å få den formalitetet på plass. Det er fortsatt en del andre ting som må skje, før byggingen setter i gang for fullt. Blant mye annet så må vi finne den riktige datoen for byggestart. Her på Sri Lanka er det nemlig tradisjon for å forhøre seg med en astrolog, slik at en finner et godt og lykkebringende tidspunkt. Vi skal også ha en slags åpningsseremoni for byggprossessen. Det kan ikke skade, tenker jeg. Mer kjente "europeiske" ting som å skrive kontrakter og innhente tilbud må også gjøres klart nå som vi har tillatelsen i orden.

Vi var også med på en annen hotellåpning sist uke. Det norske firmaet, Mosvold, åpner sitt tredje hotell på Sri Lanka, "We Escape" i Weligama. Et kjempeflott sted, vel verdt et besøk!

Også holder vi fortsatt på å ferdigstille kontoret vårt og butikken til "NewUse". Forhåpentligvis har vi fått et fint sted og vise frem til våre kunder som kommer innom Hikkaduwa i juli! Ting tar som kjent tid, men jeg håper vi har både ferdig interiør og produkter å selge innen den tid... Mange har spurt meg om hvordan de kan bidra etter at vi lanserte nettsidene sist uke. Vi står litt i byråkratikø her som vanlig på Sri Lanka,  og mangler derfor en del elementære ting som for eksempel bankkonto. Men det kommer snart, og mer info om hvordan de som ønsker kan bidra til prosjektet kommer!

Men skal du selv, eller kjenner du noen som skal til Sri Lanka i sommer, så send gjerne med de klær og ting du ønsker å donere. Les mer her på NewUse siden om hvilke ting vi ønsker.

For tiden er vi i kreativt produksjonsmodus. Vi ønsker å være et eksempel i lokalsamfunnet her da det gjelder fokus på miljø og gjenbruk, så vi tenker å lage blant annet prislapper av materialer som ellers ville blitt kastet. Spennende greier og drive med, jeg gleder meg til å vise fram etterhvert.

Kommentarer

 1. Spennende, og masse som skjer. Bare tanken på et strandhotel er ååååhhh hjerte. Så gøy at dere sjekker hvilke tidspunkt som passer astrologisk :D Her ville nok det vært utenkelig haha

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en drøm som blir til virkelighet :)
   Håper du og familien kan komme hit på besøk en dag, det hadde vært koselig det!!!

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: