HIKKADUWA RUSTER SEG KLAR TIL NY SESONGDet er oktober, og en ny høysesong står for døra. Nå begynner de strandrestaurantene som har holdt stengt i sommer å gjøre forberedelser for tida som kommer. De reparerer, maler, rydder, finner frem strandstolene og gjør seg klar for en ny turistsesong. Mot slutten av oktober, blir været bare bedre og bedre, bølgene mindre og det blir igjen trygt å bade i havet. Sakte, men sikkert begynner Hikkaduwa og ligne seg selv igjen. Det er som en blomst som springer ut om våren!
Det går fint an å besøke Hikkaduwa fra mai til oktober også.  Den største negative faktoren på denne tiden er at deler av stranda har så røff sjø, at det ikke er trygt å bade. Men heldigvis er det noen unntak ved stranda lengst nord i Hikkaduwa, og i tillegg er det rimelige hotell med svømmebasseng denne tiden av året. Det du får som bonus er mindre turister og et bedre innblikk i hva det ekte hverdagslivet i området består av.
Har du noen andre spørsmål om Hikkaduwa, overnattingssteder, dagsturer, aktiviteter eller hjelp til å ordne overnatting i Hikkaduwa, send gjerne en mail til: info@norlankatravels.com

Kommentarer

 1. Likte blogginnlegget ditt. Alltid interessant å lese om de mindre bereiste steder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du likte. Og Hikkaduwa / Sri Lanka anbefales selvfølgelig også :)

   Slett
 2. Jeg har sååååå lyst! Har du tilfeldigvis noen tips på hvordan man kan å få superbillige flybilletter dit? :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Norwegian flyr til Dubai for rundt tusenlappen på vinteren. Og Sri Lankan Airlines / FLy Dubai / Qatar tar deg videre (prøv ulike datoer, prisen kan variere mYE). For under 4000,- kommer du deg ihvertfall frem og tilbake. Billig nok?

   Slett
  2. Under 4000,- høres bra ut! Jeg skal teste ut litt forskjellige datoer :)

   Slett
 3. Så gøy med så mange bilder fra Sri Lanka! Reiser dit snart og skal være der i 3 mnd. Veldig kjekt med så mange reisetips derfra!:)

  SvarSlett
 4. Oj, 3 måneder på Sri Lanka blir nok fantastisk. Er en perfekt tid å reise på og nå :)
  Hvor på Sri Lanka skal du og hva skal du??

  SvarSlett
 5. Så bra da:D Skal først og fremst være i Matara og skrive bacheloroppgaven min om avskoging av tropisk regnskog i samarbeid med et universitet der. Gleder meg utrolig masse, og håper såklart å få sett så mye som mulig av landet mens jeg er der:)

  SvarSlett
 6. Spennende! Jeg skal følge med på bloggen din fremover :)

  SvarSlett
 7. Takk for herlig blogg og gode tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Næmmen, det var en koselig kommentar! Takker og bukker :)

   Slett
 8. Hei! Hvis du har to dager til rådighet og skal velge et sted å tilbringe tiden på i Sri Lanka, hvor ville du reist? Har hørt om både Hikkaduwa og Unawatuna. Har du tips om overnatting og kanskje? Reiser om snaue 2 uker :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, bare to dager? Hmm, da ville nok jeg reist til Hikkaduwa og slappet av på stranda der, men så er jeg ekstremt glad i rolig strandliv da :)

   Slett
  2. Ja, jeg har to dager "fri" før jeg skal på et surfekurs. Så heldigvis varer ferien litt lenger:) Tusen takk for svar!

   Slett
  3. Det var bra :) haha, jeg syntes to dager på Sri Lanka hørtes rart ut!
   Hvor skal du på surfekurs da?

   Slett
  4. Ahangama eller hva det heter:) Hikkaduwa er fint, selv om det regner litt nå☔

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: