Å KJØPE EN DRØM....


Jeg husker ikke når det ble en drøm for meg. Det skjedde muligens i løpet av tiden jeg surret mellom-Amerika rundt med sekk på ryggen.  Sannsynligvis begynte tankene allerede etter første gang jeg slang meg ned i en hengekøye på en strandbar med iskald øl i hånden. Etter å ha opplevd hvordan mennesker på reise smiler, er kontaktsøkende, åpne og positive til livet. Hvordan solbrente skuldre slapper av til myke reaggetoner, enkel mat og billig sprit!

Jeg vil leve sånn resten av livet!
Jeg vil drive min egen strandrestaurant!
Jeg vil bo ved havet, på stranda og ha solen i ansiktet hele året. 


Det har gått mange år, og jeg har vært på mange strender rundt omkring i verden. Helt til sist har jeg gitt vekk hjertet mitt i, og til Sri Lanka.  Og plutselig kan drømmen bli en realitet!!!!

Hva hadde du gjort hvis drømmen din var til salgs?


Jeg har ihvertfall skrevet med skjelvende fingre blekk på papir, og mannen og jeg eier nå vår egen strandtomt! Der finnes riktignok ingen reaggetoner, ikke engang en bar eller restaurant, kun noen gamle hus og et igjengrodd område. Men under plantejungelen er det gylden sand, over oss svaier palmene i vinden og rett frem er det åpne havet. 


Det kommer til å bli mange år med mye jobb og mye stress. Vi er nødt til å lære oss mye nytt og vi er nødt til å få mye hjelp. Men en dag: skal jeg slenge meg ned i en hengekøye, med en iskald øl PÅ MIN EGEN STRANDRESTAURANT. Og herregud, smilet mitt kommer til å gå helt rundt!


Frem til det er jeg både redd og stresset, og jeg har ikke lenger en "to do-liste", men en "to do-bok". Sommeren i Norge må nok fylles opp med både møter i banken og med :) investorer :) Vi er mange penger unna at drømmen kan bli en realitet!  Jeg har plutselig to advokater og konto i fire forskjellige banker,  jeg har skrevet en forretningsplan for første gang i mitt liv og hodet mitt kjennes ut som om det nærmer seg fullt. 

Det koster å kjøpe en drøm!

Kommentarer

 1. Så utrolig spennende, fantastisk at du lever ut drømmen, det er noe å se opp til det :) Må si jeg smilte litt selv jeg når du sa at du skulle ligge i en hengekøye på din egen strandrestaurant med en kald øl i hånden :) Masse lykke til, håper alt ordner seg for dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat nå føles det kanksje mer stressende enn fantastisk, men blir nok veldig, veldig bra til slutt :) Takk, takk!

   Slett
 2. Herregud så fantastisk! Gratulerer så mye

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk!
   Hyggelig at du stakk innom!

   Slett
 3. Ser fantastisk ut, som en drøm! Lykke til :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig gøy at du følger drømmen din! Det er nok flere enn deg som sitter med en hemmelig drøm om en strandbar, men det er ikke alle som gjør den til vikelighet. Masse lykke til med prosjektet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bedre sent enn aldri: Tusen takk for kommentar og lykkeønskninger.
   Det tar tid å bygge en drøm, men det gjør ingenting :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: