Var det noen som sa: "vis mer bilder" ?
Det er altså slik det er å kjøre scooter inn i solnedgangen. Med surfere, elefanter og apekatter i bakgrunnen og innsiden boblende av lykke..

Jepp, jeg liker dette landet altså!


Her kommer historien om en uke i Arugam Bay september 2013, fortalt med (nesten bare) bilder.

Surf´s up!
Pingle i dag, så jeg bare ser på.
Det er alltid koselig å kombinere toalettbesøk og naturopplevelser! 
Peacock. De ser så utrolig latterlige ut da de løper. Men ellers en knakende fin fugl.  
Elefantfare! Hvordan går det forresten med elgjakta der hjemme? 
Hvor mange apekatter ser du på bildet?
Verdens fineste dyr. Og verdens værste hjelmsveis.. 
Arugam Bay. Fiskebåtene leder fortsatt over solsengene :)
Ikke værst forøk på å ta bilde av seg selv i fart!
Riding into the sun set.. Høres bedre ut på engelsk, ja.


Jeg er tilbake igjen i Hikkaduwa nå da. Sesongen er rett rundt hjørnet, men det er fortsatt litt for store bølger for å begynne med dykkingen. Derfor er det ikke så mye som skjer her, men det er fantastisk deilig å ta det med ro og ikke ha noenting jeg MÅ gjøre. Utrolig befriende! 

Jeg forsøker å lære meg noen ord Sinhala hver dag, så snart kan jeg vel si en setning eller to som gir mening ;) Haha, har ikke for store ambisjoner, det er et vanskelig språk! 

Forhåpentligvis skal jeg ganske så snart flytte inn i et nybygd hus, og dessuten vurderer jeg å kjøpe meg en tuk-tuk. Ja, jeg skal holde dere oppdatert!


(c) Bobleliv Reiseblogg.

Kommentarer

 1. Fantastisk:)) Vi var i sri Lanka i sommer ..for et land:)) Kos deg , jeg skal følge deg på bloggen. Takk for titten. Nina

  SvarSlett
 2. Hvor var dere i sommer da? Hva var hQydepunktet fra reisen? Spent paa aa hQre mer om hvordan andre oppfatter drQmmelandet mitt... :)

  SvarSlett
 3. Digger bildene! Tilværelsen din høres ganske så ålreit ut for tiden ;) Blir spennende i tiden fremover! Å kjøpe seg tuktuk høres jo også ut som noe som kan by på mange eventyr :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Lover aa holde dere oppdatert paa hvordan det gaar med tuktuk-planene, kan bli litt av et eventyr ja : )

   Slett
 4. Vi var i Kandy-helt fantastisk bodde på et flott hotell på toppen av et fjell, den utsikten og den opplevelsen å komme opp bakkene i tuk-tuk:) Her badet vi elefanter, var i templer og ananas plantasje. Vi var 5 dager i Yale-FANTASTISK, vi var tre dager på safari, siste dagen så vi to leoparder:)), vi var i Galle, og 7 dager i Hikkaduwa, badet og koste oss ,likte godt skilpaddesenterte. Vi ble godt kjente med lokalbefolkningen de er bare så koselige og hjelpsomme. Du er heldig! Vi liker å komme oss rundt på egenhånd og får oppleve så mye annet ved hjelp av de lokale . Vi har fått mange nye venner:) nina

  SvarSlett
 5. Dette hQres bra ut ja :) Tipper dere sitter igjen med svaert mange flotte inntrykk og opplevelser! Misunnelig paa de leopardene da, maa ta meg en ny tur til Yala, tror jeg!

  SvarSlett
 6. Forresten! Vet ikke om du har tid til slikt nå, men har nominert deg til reisefotobloggkonkurransen Capture the Color 2013! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. oj,oj, dette høres spennende ut. Capture the Colour. Har ikke hørt om det før nå, men dette må jeg jo bare melde meg på. Takk for nominasjon :) Bildene dine var nydelige!

   Slett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: