Sommeren 2012

Det er allerede tre måneder siden jeg kom hjem til Norge. Hva har skjedd siden sist da? Den største forskjellen fra "boblelivet" på reise og det "virkelige livet" her hjemme, er jo nettopp det at det ikke skjer noe hver dag. Jeg møter ikke mange nye mennesker, går meg vill i nye byer og deltar på nye fester hver eneste dag. Men sommeren i Norge har jo vært ganske så allright allikevel. Jeg skal prøve så godt jeg kan og ikke være så typisk norsk som å snakke om været. Men jeg har flyttet inn i min bittelille leilighet igjen, fått ordnet forsikringssaker, og begynt å jobbe igjen. Ikke bare har jeg begynt i min tidligere jobb, men jeg har i tillegg begynt å jobbe et nytt sted og. Og når jeg ikke har fikset alt det praktiske som må fixes, så har jeg nytt late dager i parken eller vært på Torpet i Sverige. Storesøstra mi har nemlig kjøpt seg hytte, og det har blitt lagt ned mange timer i oppussing. Men se her hvor fint det blir:


Gleder meg til mange fine somre på Torpet i årene fremover. Og jammen går det ikke an å møte nye mennesker og gå på nye fester i Oslo også. Livet er herlig dere! Planen videre er ganske så klar. Først skal det jobbes og spares, før jeg reiser en uke til Italia å feire bryllup i September. Deretter blir det ny runde med jobbing og sparing til jul, og så, SÅ blir det ut å reise igjen! Livet ER herlig, dere!

Kommentarer

  1. Så allright å lese her - hvor skal du reise etter jul? =)

    SvarSlett
  2. Det er ikke så mye som er planlagt akkurat;) Faktisk ikke noe annet enn at jeg har ordna meg fri fra jobb et par måneder. Men jeg tenker meg ihvertfall tilbake til Sri Lanka en tur og til Australia for å besøke ei venninne som bor der nede. Ellers har jeg drøssevis av andre steder jeg skulle ha sett, så det er vanskelig å velge!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: