Å KJØPE EN DRØM....


Jeg husker ikke når det ble en drøm for meg. Det skjedde muligens i løpet av tiden jeg surret mellom-Amerika rundt med sekk på ryggen.  Sannsynligvis begynte tankene allerede etter første gang jeg slang meg ned i en hengekøye på en strandbar med iskald øl i hånden. Etter å ha opplevd hvordan mennesker på reise smiler, er kontaktsøkende, åpne og positive til livet. Hvordan solbrente skuldre slapper av til myke reaggetoner, enkel mat og billig sprit!

Jeg vil leve sånn resten av livet!
Jeg vil drive min egen strandrestaurant!
Jeg vil bo ved havet, på stranda og ha solen i ansiktet hele året. 


Det har gått mange år, og jeg har vært på mange strender rundt omkring i verden. Helt til sist har jeg gitt vekk hjertet mitt i, og til Sri Lanka.  Og plutselig kan drømmen bli en realitet!!!!

Hva hadde du gjort hvis drømmen din var til salgs?


Jeg har ihvertfall skrevet med skjelvende fingre blekk på papir, og mannen og jeg eier nå vår egen strandtomt! Der finnes riktignok ingen reaggetoner, ikke engang en bar eller restaurant, kun noen gamle hus og et igjengrodd område. Men under plantejungelen er det gylden sand, over oss svaier palmene i vinden og rett frem er det åpne havet. 


Det kommer til å bli mange år med mye jobb og mye stress. Vi er nødt til å lære oss mye nytt og vi er nødt til å få mye hjelp. Men en dag: skal jeg slenge meg ned i en hengekøye, med en iskald øl PÅ MIN EGEN STRANDRESTAURANT. Og herregud, smilet mitt kommer til å gå helt rundt!


Frem til det er jeg både redd og stresset, og jeg har ikke lenger en "to do-liste", men en "to do-bok". Sommeren i Norge må nok fylles opp med både møter i banken og med :) investorer :) Vi er mange penger unna at drømmen kan bli en realitet!  Jeg har plutselig to advokater og konto i fire forskjellige banker,  jeg har skrevet en forretningsplan for første gang i mitt liv og hodet mitt kjennes ut som om det nærmer seg fullt. 

Det koster å kjøpe en drøm!

Etiketter: ,