3 kommentarer
 1. Nå frister du over evne her, Boble! Er det noen som helst grunn til at jeg ikke skal prøve på det samme? Når skjedde dette, og hvor? Og vet du noe om været på Borneo i juli-august?

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Å friste andre til å dykke og reise, er jo en bra motivasjon for å fortsette med reiseblogging!!

  Sier bare, GO FOR IT! Jeg ser absolutt ingen grunn til at du ikke skal ta turen! Jeg var hos dykkeselskapet Borneo Dream, i Kota Kinabalu på nord-øst kysten av Borneo i mars og april i år. Borneo er tropisk og et av de stedene det regner mest i hele verden. På tiden jeg var der, kom regnet stort sett som kraftige, korte regnskyll på kvelden eller natten. Etter det jeg fikk høre var den tørreste tiden fra mai til september. Men informasjonen om dette varierte litt. Uansett er det varmt og godt hele året!!

  Borneo har også veldig mye annet å tilby. Spesielt herlig natur og et helt unikt dyreliv. Jeg hadde planlagt en rundreise rundt på øya på slutten av oppholdet som aldri ble noe av. Orangutang-park, båtsafari for å se på proboscis-apen og dykking ved Sipadan får vente til neste gang. Det må bli en neste gang!

  SvarSlett