Besøk på hotelltomtaVi har fått vist fram "At Ease Beach Hotel" (det vil si byggeplassen som snart blir et hotell) til venner, familie og investorer fra Norge. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger, og et tydelig "godkjent-stempel" på bygget så langt, og alle har valgt seg et favorittrom hvor de vil bo neste gang de kommer til Sri Lanka. Her skal dere blogglesere også få se litt mere bilder hvordan hotellet ser ut nå: 
Dette blir resepsjonen, ved inngangen til hotellet. I første etasje blir det i tillegg restaurant, bar, sitteplasser og soldekk ut mot svømmebassenget og utsikt mot stranda og havet.
Bildet er tatt i andre etasje. I denne etasjen blir det 5 rom. 3 rom med sjøutiskt med inngang vist på bildet. I midten er det åpning helt opp til himmelen, for å skape mer lys og rom.


Åpning helt til taket som vil slippe inn dagslys og skape en fin stemning i hele bygget. Det vil bli plastglass til tak i dette området.Slik ser foreløpig et av dobbeltrommene med sjøutsikt ut. Det gjenstår litt arbeid enda, ja!Rommene i andre etasje for spesielt høyt og flott tak!Svømmebassenget er ferdig støpt, og skal stå litt i vann før flislegging og ferdigstillelse. I dag er det testet av  de som jobber på bygget. En deilig forfriskende dukkert etter endt arbeidsdag!

Dette blir så bra. Vi gleder oss!

Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: