Sjarmerende shopping i HikkaduwaHikkaduwa er ikke Paris eller Milano. Det er nok ikke stedet for den årlige shoppingturen for venninnegjengen. Her finnes ingen Michael Kors- eller Chanelvesker i butikkene. Ja, ihvertfall ingen ekte!Men langs hovedgata her finnes det utrolig mange søte, små butikker som selger frukt, te, krydder. Du finner håndlagde produkter malt på lerret eller hugget ut i tre. Laget på stedet, av mannen du handler av. Det synes ihvertfall jeg er sjarmerende! 


Fra mange butikker hører du Singer-maskina sin egen sang, i det haremsbukser, flagrende batikkskjorter og egendesignede badeshorts produseres. Du kan få sydd ting etter dine mål også, det tar vanligvis et par dager før de er ferdige.

Og dersom du behersker kunsten å prute, så er det også svært rimelig å shoppe her i Hikkaduwa!Bare pass deg for trafikken før du løper over gata for å sjekke ut flip-flops til salgs på andre siden!
Og min egen personlige (og lite objektive) favoritt i Hikkaduwa, er såklart nykommeren: bruktbutikken til NewUse.  Her kan du gjøre et kupp samtidig som du støtter en god sak!

Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: