Tida går, litt fram og tilbake, og mye lenger.

Husker dere i april da jeg viste dere åpning av kontoret til Norlanka Travels, og ønsket dere velkommen til å komme å treffe oss her fremover?  Og at jeg fortalte at vi skulle dele kontoret med NewUse (hjelpeorganisajsonen som vi, + Jørn og Charlotte) har startet her i Hikkaduwa?

Det viste seg at ideen vår om å starte bruktbutikk, samle inn donasjoner og bruke alt overskudd til våre hjelpeprosjekt virkelig slo an. Det har strømmet på med donasjoner,  og dette er vi så glade for. Tusen takk alle sammen! Bruktbutikken er allerede populær både blant de lokale og turister, og allerede før sesongen er i gang, så ser vi at denne butikken kommer til å gå så det suser fremover!

Eneste utfrordringen vi stod igjen med da var plassen, det var rett og slett ikke nok areal til å både drive NewUse og ha reiseselskapet i samme lokale, så da prioriterer vi det viktige hjelpearbeidet først, og flytter Norlanka Travels ut herifra : )

Hvor vi ender opp, skal jeg forhåpentligvis snart vise dere bilder av. Og uansett, så vil jeg jobbe her i NewUse-butikken hver fredag,  så kom gjerne innom å si hei hvis du er i Hikkaduwa da! Og såklart er jeg ellers som vanlig å treffe mail og telefon så lenge.


Og sist men ikke minst, så anbefaler jeg alle som kommer til Hikkaduwa, å ta turen innom vår Second-hand butikk. Den er full av resirkulerte produkter og en spennende miks av brukte klær, sko, bøker, elektronikk og mange andre ting donert til oss fra alle verdenshjørner. NewUse er stedet å besøke for å gjøre et godt kjøp og samtidig støtte en god sak. Vår organisasjon er ikke profittbasert. Det betyr at alt overskuddet går til å støtte lokale prosjekter.

Og hvis du, eller noen du kjenner skal til Sri Lanka i nær fremtid? Så blir vi også superglade hvis du har sommerklær, sko, elektronikk eller liknende å donere. Du kan enten levere det direkte til oss, til sjåføren vår hvis du reiser med Norlanka Travels. Les mer på  www.newuse.org eller Facebook NewUse Organization.


Kommentarer

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: