RESTAURANTER I HIKKADUWA

Bobleliv - bloggen er skrevet av Merete Lund. August 2018 flyttet bloggen til denne adressen:   wwwnorlankatravels.com/nb/blogBli med over!
I Hikkaduwa finnes det over 200 ulike restauranter, så det er mye å velge mellom.  Hotellrestauranter, strandrestauranter, lokale takeaway-steder og roti-shops. Rice and curry, pasta, stekt ris og pizza i en god miks,  Her finner du noen av mine favoritter.

 

FINE STRANDRESTAURANTER MED KOSELIG ATMOSFÆRE:
Menyene er ganske like på disse stedene: sjømat, rice-and curry, nudelretter og sandwicher. En god blanding av asiatisk og europeisk mat av helt grei kvalitet, laget for å passe turister. Prisnivået er forholdsvis rimelig og med på kjøpet får du en herlig utsikt til stranda og kanskje en flott solnedgang!


VESTLIG MAT:
Rice an curry er veldig godt, men noen ganger frister det heller med en saftig pizza eller en god burger. Her er mine to favoritter: 


ET PAR NYKOMMERE: LOKALMAT FOR DEN REISEVANTE BACKPACKEREN:
 Sri Lankas lokalmat er først og fremst Rice and Curry. Dette kan kjøpes svært rimelig hvis du ikke er redd for å besøke lokale restauranter. Rengjøringen og fasilitetene ville vært utenkelig i Europa, men maten er veldig sterk og veldig god. 

ANDRE FAVORITTER:

Har du vært i Hikkaduwa?  
Hva var din favorittrestauarant?


Bobleliv - bloggen er skrevet av Merete Lund. August 2018 flyttet bloggen til denne adressen:   wwwnorlankatravels.com/nb/blogBli med over!


Etiketter: