GOD JUL FRA HIKKADUWA!

Nå er det bare timer unna julaften, og det eneste som mangler er julestemningen. Desember har vært travel for oss, da vi har hatt mange nordmenn som har vært på rundreiser med Norlanka Travels. Juleforberedelser har jeg derfor ikke ofret en tanke! Til neste år er Sanja litt større, og jeg skal lage til jul for henne. Men i år så lar jeg det være. Hun ville jo ikke skjønt noe av det allikevel! 

I stedet for bilder av snø og juletrær, så skal dere i stedet få se hvordan det går med "prosjekt drømmehage". Fortsatt i prosess ; )Mens jeg var i Norge i høst, startet Dinesh på prosjekt "fontene". Da jeg kom tilbake, innså jeg at prosjektet hadde vokst en del og kvalifiserer nå som dam med vannfall.Etterhvert skal det bli vannliljer og kanskje noen småfisk i  denne dammen. Foreløpig er den full av frosk og de lager et sabla spetakkel om natta! Fint blir det ihvertfall.


Fine huset vårt!Mur rundt eiendommen, plantekasser, stor port og vei er på plass.Vi mangler fortsatt gressplen. Men det kommer, det kommer!


Og ellers så er det største som har skjedd meg i desember at vi endelig har fått installert vaskemaskina. Halleluja! Dette gir to store fordeler: 1) jeg slipper og håndvaske  2) Sanja får endelig brukt de flotte tøybleiene jeg kjøpte inn for et halvår siden!Jeg begynner å se en ende på "drømmehageprosjektet".
(Og  blir så glad at jeg leker at jeg er et tre)


Ønsker alle som leser en riktig god jul!

Kommentarer

  1. Så koselig dere har det! Blir gøy å se når hagen er ferdig :D Et riktig godt nyttår til deg og dere!

    SvarSlett
  2. Takk :)
    Riktig godt nyttår! Gleder meg til å følge reisene dine i 2016 også :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Most popular blog posts:

SRILANKISK MAT

Boblelivs guide til Sri Lanka

Roma med treåring: tips til barnevennlige aktiviteter.

Latinotravel del 1: Mellom-Amerika

Tilbake til Hikkaduwa i juni

HVORDAN REALISERE REISEDRØMMEN: