6 kommentarer
 1. Så kult! Å svømme med hvalhai er absolutt en drøm for meg også. Hvordan var det? De er vel ganske harmløse, men så store!

  Håper du får mannen med deg til Maldivene ;) Flyr airasia dit?

  SvarSlett
 2. Det var helt sinnsykt, de er gigantiske!!! Men helt harmløse ja, allikevel får en automatisk litt puls med nærkontkakt med noe så digert ;) På tidspunktet vi oppdaget hvalhaiene hadde jeg kune snorkleutsyr på meg, så har fortsatt lyst til å få kunne komme enda nærmere de med dykkeutstyr..

  Sri Lankan airlines flyr mellom Colombo og Male flere ganger om dagen, ca 1000NOK tur-retur.

  SvarSlett
 3. Det ser så utrolig kult ut å dykke med hvalhai!!

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Her snorklet jeg faktisk bare. Men kult var det!!

   Slett
 4. Wow! Jeg har akkurat oppdaget bloggen din, og jeg må si jeg blir inspirert! Tok dykkerlappen for et år siden i Israel, og har dykket en gang i Thailand etter det - så ble jeg frelst. Nå har jeg ikke dykket på veldig lenge og kjenner jeg blir gal av lengsel når jeg ser på bildene dine... Drømmen er vel kanskje en backapckertur med dykking som hovedaktivitet. Har du noen tips til flere land å dykke i for en nybegynner?

  SvarSlett
 5. Hei! Beklager at jeg ikke fikk med meg kommentaren din før nå. Hva med Egypt, Filippinene, Vietnam?Og i Thailand er det jo massevis av flotte steder og dykke ofr nybegynere, mye fint å se..

  Lykke til med planlegging av dykketur :)

  SvarSlett