Dagsturer fra HikkaduwaMange som kommer til Sri Lanka har basen sin her i populære Hikkaduwa. Og det er nok å finne på her, sol, bad, surf og andre vannaktiviteter på dagene. Shopping og koselige restauranter på kveldene.
I tillegg finnes det et godt utvalg i forskjellige dagsturer du kan reise på. Her kommer noen eksempler:

 En fin dagstur som Norlanka travels arrangerer fra Hikkaduwa:
Norlanka Travels sjåfør henter dere på morgenen ved deres hotell. For to personer går turen med tuktuk, er dere flere så har vi bil eller større minibusser til disposisjon. Dagen starter med elvesafari på Madu River, hvor dere blant annet får se fiskeoppdrett og kanelproduksjon, i tillegg til naturlig dyre- og fugleliv ved elvebredden. Deretter reiser dere innom et skilpadde-klekkeri. Sri Lankas bestand av skilpadder har vært synkende i mange år, og derfor jobbes det med å samle inn egg, la disse klekke i trygge omgivelser, før skilpaddene så slippes ut igjen i havet. Til slutt blir det et stopp ved en månestein-mine, hvor dere kan se hvordan de kjente smykkesteinene produseres.Andre mulige dagsturer:
Unawatuna og Jungle Beach.


Tsunami-museet, tsunami memorial og Seenigama-tempelet. 


 Den flotte gamlebyen, Galle Fort


Dagstur til Weligama, med leie av surfbrett og instruktør. Perfekt sted for nybegynnere. 


 Styltefiskere.


Mirissa og hvalsafari.


Safari i Yala nasjonalpark. 1- eller 2-dagers tur.


Skal du til Hikkaduwa, så send gjerne en mail til info@norlankatravels.com for et tilbud på ulike dagsturer. Det meste kan også arrangeres direkte fra Hikkaduwa. (med forbehold om sjåførere og biler tilgjengelig).

Etiketter: , , , ,