At Ease Beach Hotel - slik ser det ut:

"At Ease Beach Hotel" er et lite, personlig hotell med svømmebasseng, bar og restaurant, beliggende rett på den rolige delen av stranda i Hikkaduwa. Det vil si at dere slipper unna lyden fra barer og restauranter i det det travle turiststrøket, og kan sovne på kveldene til lyden av bølgeskvulp!


Samtidig er det bare en kvarters rusletur langs stranda, eller 10 kroner med tuktuk, de dagene dere vil oppsøke litt mer liv og røre, prøve flere typer restauranter, shoppe i en av de mange butikkene og lignende.

Sjekk Norlanka Travels guide til Hikkaduwa!
At Ease beach hotel har 10 flotte rom, og to romkategorier: seks flotte dobbeltrom med privat balkong med sjøutsikt og fire større familierom med to dobbeltsenger og privat balkong. Alle med delikate, flislagte bad. Fra dobbeltrommene kan du tilogmed dusje med sjøutsikt, som du ser i bildet under!
(Eventuelt kan du stenge gardinen på badet, for mer privatliv ; )
Familierommene har to store dobbeltsenger. Har kan en familie på opptil fem personer bo komfortabelt. Rommet passer også for en vennegjeng på fire som ønsker et rimelig overnattingssted på stranda!

(Pris fra USD 20 per person, ved booking gjennom vår nettside: www.ateasehotel.com)


I tillegg til delikate rom, så er det såklart svømmebasseng, solstolene og ikke minst beliggenheten på den flotte stranda som gjør at gjestene stortrives her hos oss. 

Se bare selv: 
Det ligger også en del oppdaterte  bilder på hotellets facebookside. Lik gjerne siden vår der.  

Sees vi i Hikkaduwa til vinteren?

Etiketter: ,