6. apr. 2017

Norlanka Travels nye nettsideDen nye nettsiden vår finnnes både på norsk og engelsk og her finner du blant annet tre flotte rundreiser som du kan bestille og betale direkte fra vår side. Du vil deretter motta et program med informasjon og praktiske tips fra meg.

Flybilletter kjøper du selv, og oppgir ankomsttid og flightnummer ved bestilling. Vi arrangerer ikke gruppereiser, kun eksklusive reiser med egen bil og sjåfør/guide bare for dere. Inkludert i prisen er henting på flyplassen ved ankomst,  hoteller med halvpensjon og alle severdigheter underveis.Opplev høydepunktene på Sri Lanka!

Vår bestselger "Highlights of Sri Lanka" dekker de største severdighetene og fineste stedene på Sri Lanka.Fullstendig beskrivelse av program, hotell, aktiviteter inkludert og priser for 2 / 3 / 4 / 5 personer finner du på nettsiden, dette er en kort oppsummering av programmet:

  • Transport fra flyplassen til Hikkaduwa. Tre netter på det nyåpnede strandhotellet "At Ease Beach Hotel" og en spennende dagstur i nærområdet.
  • Rundreise på seks dager med de største severdighetene i landet. Blant annet safari i Yala nasjonalpark, fjelltur i Ella, togreise i høylandet, tempelet i Kandy og fantastiske Sigeriya.
  • Reisen kan avsluttes på flyplassen, i Colombo eller et strandsted for å nyte siste del av drømmereisen på egenhånd.
Rundreisen "Family Fun" er en litt kortere rundreise som starter på flyplassen og tar dere med på opplevelser som safari, elefanter, togreise og fjell, før dere kommer frem til Hikkaduwa hvor dere nyter resten av ferien på egenhånd. Denne reisen passer like godt for par, voksne og pensjonister som for barnefamilier, ikke la deg skremme av navnet!


Den tredje rundreisen, "Wild Adventure", har noe mer ekslusiv standard på hotellene og en spennende vri med overnatting i telt med flere sa farierved Yala nasjonalpark. Sjekk linken for fullstendig program og priser for 2 / 3 / 4 / 5 personer.Skreddersydd rundreise som passer deg.

Ønsker du en mer eksklusiv og unik opplevelse på Sri Lanka, så tilbyr vi også skreddersydde reiser. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille flybilletter selv, og sende meg en forespørsel. Det er fint hvis du kan beskrive så detaljert som mulig hvordan du kunne tenke deg din ferietur, så kommer jeg tilbake med et uforpliktende tilbud på mail. Dette vil inkludere henting på flyplassen, egen komfortabel bil med sjåfør/guide som følger dere hele rundreisen, hotell med halvpensjon, inngang til alle severdigheter, guider, donasjoner til templer og lignende. 

Les også våre reisebetingelser og nyttig informasjon om Sri Lanka som turistmål. På disse sidene skal det finnes svar på det meste du skulle lure på i forbindelse med planleggingen av en ferietur til Sri Lanka. Er det noe annet du ønsker informasjon om, eller du ønsker hjelp til bestilling, send meg en mail på info@norlankatravels.com. 
Jeg gleder meg til å skape din drømmereise til Sri Lanka!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar