Norlanka Travels nye nettsideDen nye nettsiden vår finnnes både på norsk og engelsk og her finner du blant annet tre flotte rundreiser som du kan bestille og betale direkte fra vår side. Du vil deretter motta et program med informasjon og praktiske tips fra meg.

Flybilletter kjøper du selv, og oppgir ankomsttid og flightnummer ved bestilling. Vi arrangerer ikke gruppereiser, kun eksklusive reiser med egen bil og sjåfør/guide bare for dere. Inkludert i prisen er henting på flyplassen ved ankomst,  hoteller med halvpensjon og alle severdigheter underveis.


Skreddersydd rundreise som passer deg.

Ønsker du en mer eksklusiv og unik opplevelse på Sri Lanka, så tilbyr vi også skreddersydde reiser. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille flybilletter selv, og sende meg en mail. Det er fint hvis du kan beskrive så detaljert som mulig hvordan du kunne tenke deg din ferietur, så kommer jeg tilbake med et uforpliktende tilbud på mail. Dette vil inkludere henting på flyplassen, egen komfortabel bil med sjåfør/guide som følger dere hele rundreisen, hotell med halvpensjon, inngang til alle severdigheter, guider, donasjoner til templer og lignende. 

Er det noe annet du ønsker informasjon om, eller du ønsker hjelp til bestilling, send meg en mail på info@norlankatravels.com. 
Jeg gleder meg til å skape din drømmereise til Sri Lanka!
Etiketter: