Boblelivs guide til Hikkaduwa

Hele denne guiden finner du på nettsiden til Norlanka Travels - HER. Dette er et utdrag: Hikkaduwa passer for alle, både unge, gamle og familier trives godt her. I tillegg til gode muligheter for avslappende strandliv på en av de lengste og fineste strendene i hele landet, så er det også mange muligheter til ulike aktiviteter. 
Selv om Hikkaduwa har vært en populær turistdestinasjon i årtier, så er det allikevel ikke overturistifisert. Her finnes fortsatt den autentiske Srilankiske sjarmen og en ser lokalbefolkningen som holder på med sine hverdagslige sysler iblandet turistene.

Den ene delen av stranda er det bra å surfe, så her er det litt bølger. Dette er noe godt svømmedyktige og spesielt større barn synes der veldig moro. (anbefaler å leie boogiebard til barna og la de leke i vannkanten!)

Den andre delen av stranda (Hikkaduwa beach) ligger skjermet av et korallrev, så her er det mindre bølger og lettere å bade for alle aldre og svømmeferdigheter.
Det finnes mulighet for fest og moro også får den som vil prøve seg på uteliv - Sri lanka style :) Gjerne med beina i sand og god musikk fra liveband!

Foretrekker du ro, fred og avslapping, så er det deler av Hikkaduwa som er perfekt for dette og. Litt unna sentrum (mot Dodanduwa) høres kun bølgeskvulp. Bor du her, går an å ta en tuktuk inn for å besøke en av de mange strandrestaurantene på kveldstid.

Sjekk ut "At Ease Beach Hotel" hvis du bo i dette rolige området, men fortsatt ha kort vei inn til liv og røre! 


Noen andre bloggere sine meninger om Hikkaduwa:

Etiketter: ,