HIKKADUWA RUSTER SEG KLAR TIL NY SESONGDet er oktober, og en ny høysesong står for døra. Nå begynner de strandrestaurantene som har holdt stengt i sommer å gjøre forberedelser for tida som kommer. De reparerer, maler, rydder, finner frem strandstolene og gjør seg klar for en ny turistsesong. Mot slutten av oktober, blir været bare bedre og bedre, bølgene mindre og det blir igjen trygt å bade i havet. Sakte, men sikkert begynner Hikkaduwa og ligne seg selv igjen. Det er som en blomst som springer ut om våren!
Det går fint an å besøke Hikkaduwa fra mai til oktober også.  Den største negative faktoren på denne tiden er at deler av stranda har så røff sjø, at det ikke er trygt å bade. Men heldigvis er det noen unntak ved stranda lengst nord i Hikkaduwa, og i tillegg er det rimelige hotell med svømmebasseng denne tiden av året. Det du får som bonus er mindre turister og et bedre innblikk i hva det ekte hverdagslivet i området består av.

Les gjerne mer om vær og klima på Sri Lanka HER. Har du noen andre spørsmål om Hikkaduwa, overnattingssteder, dagsturer, aktiviteter eller hjelp til å ordne overnatting i Hikkaduwa, send gjerne en mail til: info@norlankatravels.com

Etiketter: