8 kommentarer
 1. Dette var veldig gøy å lese! Fantastisk at du får kunder og at innsatsen gir resultater. Vi får heller tåle at det blir mindre blogging av det.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig kommentar!
  Og tusen takk for forståelsen :) Men skal prøve å få ti litt mer blogging fremover allikevel da!

  SvarSlett
 3. Det går selvfølgelig an å ha hjertet to steder ;) Sikkert gøy å besøke Norge nå som du bor på Sri Lanka! Vil tro det er store forskjeller mellom landene på mange måter.

  Sri Lanka frister ekstremt mye for tiden, så jeg skjønner godt alle som reiser dit for tiden. Supert at vinteren blir travel og at selskapet går bra :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kanskje halvdelen på hver sted? Landene er vidt forskjellige i så mye, økonomi, politikk, religjon, klima, historie osv, men det mest fasinerende er kanskje hvor like vi mennesker er...

   Ta deg en tur, du vil ikke angre! Og si for all del fra, før du tar turen :)

   Slett
 4. Godt jobba! Imponerende at Norlanka gjør det så bra! Gleder meg til flere Sri Lanka-innlegg på bloggen her ;) Sri Lanka er absolutt på vil-reise-til-lista mi og...!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Er det lov å si at jeg er litt stolt selv? Blir nok både noen Norge- og Sri Lanka innlegg.
   Og som jeg sa til Rentate: Ta deg en tur, du vil ikke angre. Men si for all del fra før du tar turen :)

   Slett
 5. veldig mulig å ha hjertet sitt to steder. og så heldige vi er som har muligheten til å ha to hjem <3 håper alt er bra med deg :)

  SvarSlett
 6. Hei Sissel! JA, vi er jo heldige, det er en bra måte å se det på :) Jeg har det veldig, veldig bra, er snart tilbake på Sri Lanka for en liten stund nå. Tusen takk for råd jeg fikk av deg, ser ut til at alt skal ordne seg!!

  SvarSlett