HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Og så ble det ble jammen en ferietur til Norge! Eller ferie, og ferie, jeg har jo fulgt opp dagene med å ta vakter på gamlejobben i tilegg til å jobbe for fullt med Norlanka. Men jeg har jo i tillegg fått besøkt familie og venner og nytt av det fantastiske sommerværet vi har vært velsignet med. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen, Norge er jo også et fantastisk flott land (.... på sommeren - hihi)!

PARKLIV.
Er det bare jeg som ALDRI tar bilder i Norge? Dette var det beste jeg fant for illustrasjon av sommeren.


Mannen har vært på Sri Lanka og sørget for at nordmennene som har vært på reise gjennom oss i sommer, har fått fantastisk service og opplevelser for livet. Av tilbakemelding jeg får fra de som har vært på tur, ser det ut til at vi gjør det riktige ved å lage spesieltilpassede opplevelser for den enkelte! Folk er så fornøyd, og det er fantastisk moro!

Og jeg som er kontorrotte og tar i mot mail og lager turopplegg, ser at interessen bare blir større og større. Nordmenn har virkelig fått øynene opp for Sri Lanka, og det ser ut til at vinteren blir travel. 
Og ingenting er såklart bedre enn det!

Mens jeg skreddersyr opplevelser som jeg mener passer, drømmer jeg meg såklart tilbake selv. Om ikke lenge er jeg på et fly tilbake til til varmen, smilene, teen, rice-and-currien OG mannen min!

Og så lenge nyter jeg Norge. Går det an å ha hjertet sitt to steder?


(c) Bobleliv Reiseblogg.

Etiketter: , , , ,