BUSINESS-WOMAN!

Jeg og mannen min har (som sikkert ALLE har fått med seg nå) startet et lite reiseselskap som heter Norlanka Travels. Koneskvensen av dette er at livet mitt har forandret seg fra å kunne nyte late dager nesten helt uten planer, til å ha en TO-DO liste som en lang som et vondt år. For å få registrert firmaet på Sri Lanka og bli godkjent av SLTDA, Sri Lanka Tourism Authority, skal det mengdevis med papirarbeid til. I tillegg holder vi på å utvide kontaktnettet vårt til å gjelde hoteller, gjestehus og arrangører land og strand rundt, og det finnes ikke få! Den morsomme delen er at vi daglig får mail fra nordmenn som er interessert i Sri Lanka som reisemål, og det tikker også stadig inn bookinger. Det er stas!

Jeg har alltid sagt at jeg aldri i livet kunne tenke meg å jobbe på kontor, men denne jobben er fantastisk gøy. Det å kunne få være med å spre reiseglede og bidra til at andre blir like glad i Sri Lanka som det jeg er, er en fryd! Og en skal ikke være så skråsikker med å si hva en kommer til å gjøre i fremtiden. Jeg har vel også sagt at jeg aldri i livet skal gifte meg, og nå har alle sett hvordan det gikk : )


Ihvertfall er det slik dagene mine tilbringes for tiden, foran dataskjermen, i kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere. I tillegg til å reise rundt og besøke aktuelle steder for våre gjester, og snakke med folk som kjenner folk, som kjenner folk. Og kjenner DU som leser denne bloggen noen som planlegger en reise til den tåreformede øya rett sør for India, så må du gjerne videreformidle kontakt. Jeg føler meg trygg på at vi kan være med på å gjøre reisen deres ENDA bedre!

InstagramTrykk på denne for å se hva #norlankatravels poster på instagram, lik facebooksiden vår, eller besøk hjemmesiden HER

Etiketter: , , , , , ,