4 kommentarer
 1. Heia. Tusen takk for en fin blogg, vi skal reise til Sri Lanka om noen uker, og gleder oss masse, men og litt bekymret, vi er godt bereist men helst i usa og europa, så dette blir spennende:)) Mest tenker vi litt på maten? Har lest alt du sriver on landet og gleder oss masse Nina

  SvarSlett
 2. Hei!

  Så hyggelig at dere finner inspirasjon på bloggen min :)

  Dere har gjort et godt valg med å reise til Sri Lanka, synes jeg! Skulle veldig gjerne tatt en tur nå selv faktisk. Hvilke steder tenker dere å besøke?
  Et tips fra meg er å ha klimaforskjellene i bakhodet når dere velger hvor dere vil reise. jeg har skrevet litt om dette her: http://bobleliv.blogspot.no/2013/01/off-season.html. Regntiden er ikke helt ferdig på sør-kysten nå ihvertfall!
  Uansett er ikke øya stor, det er lett å komme seg fra et sted til et annet.

  Maten er virkelig noe å glede seg til. Gå på lokale restauranter og prøv ut alle curry-rettene de har :) :)

  Ha en riktig god tur! Håper landet infrir!

  Hilsen Merete

  SvarSlett
 3. Heia, takk for svar:)
  Gjett om vi gleder oss, vi reiser med våre fire barn, 13, 10 og to på 6, som elsker å reise:) Planen er å se og oppleve så mye som mulig og detter landet har masse å tilby. Elefanter, skilpadder, templer, safari,mat, natur og ikke minst strender:) Vi har bare booket flyreisen og leter nå etter et fint hotell i Colombo de første dagene, etter det tar vi litt på sparket:) Har du et godt tips å bo på østsiden(vi tenkte avslutte med avslapping,soling å bading der)Ellers blir vi glade for alle tips, vi kjenner ingen som har vært der og derfor kjekt å høre(lese) hva andre har gjort:)) Nina

  SvarSlett
 4. Da MÅ dere ihvertfall få med dere "elefantbarnehjemmet" I pinnawala og dra på safari i Yala-nasjonalpark :) Det er jeg sikker på faller i smak for hele familien.. Jeg var på øst-kysten i off-season i år, så har ikke fått sett så mye der. Men Nilaveli Beach som ligger rett utenfor Trincomalee har blitt meg anbefalt av mange andre. Her er det supert å bade og snorkle. Verdt å sjekke ut!
  Hovedstaden er ikke særlig sjarmerende, heller bråkete og kaotisk, jeg ville ikke tilbragt for mye tid der hvis jeg var dere. Dersom poenget de første dagene er å slappe av og komme seg etter flyreisen, ville jeg heller tatt et par dager i Negombo (10 min fra flyplassen). Ikke det fineste stedet i landet dette heller, men ihvertfall er det en strand her og mye roligere stemning!

  SvarSlett