6 kommentarer
 1. Stilig! Det så spennende ut =) Pirajafisking skulle jeg gjerne prøvd!

  SvarSlett
 2. Ikke sant!
  Det er litt spesielt å stå til knes i vannet, hale opp pirajaer også spise de etterpå.. Smakte godt, men var mest bein!!

  SvarSlett
 3. hei, har spm ang pantanal og turorganisering. Vi skal en tur dit i løpet av året og lurer på om du bestilte gjennom turoperatør før du dro nedover, eller bestilte når du kom ned dit. Ser av prisene som feks sambatravel opererer med at det koster ca rundt 4500kr per pers.tar i mot tips med glede :)

  SvarSlett
 4. Vi bestilte helt spontant når vi kom til hostellet i Curumba. Det var mange som hadde slike type turer, så det er ingen vits i å betale overprisete organiserte turer fra Norge. Hvor skal dere reise inn i Pantanal fra? Bolivia eller Brasil? Dersom du kommer til Campo Grande først, anbefaler jeg at du går innom hostellet som ligger rett ovenfor busstasjonen. De kan ordne tur for deg i tillegg til overnatting på et supert hostell (med svømmebasseng)...

  God tur! Gled deg!!!!

  SvarSlett
 5. Takk for kjapt og godt svar. planen er at vi skal til Cuiaba i 5 dager (Brasil) men kanskje det blir Campo Grande nå som vi fikk et supert tips av deg :)Vet du om de fikser tur for 4-5 dager også? eller drar du inn og ut for nye turer til pantanal hver dag? forstår det slik at de turene som de tilbyr fra Norge (ja de var drit dyre!!) da er du inne i selve området og drar på turer hver dag.Vet du om dette gjelder også for turer inn i Amazonas fra Manaus?

  SvarSlett
 6. Cuiaba ligger jo også rett ved Pantanal-området, så det går helt sikkert an å organisere tur derfra også. Jeg har som sagt bare erfaring med å reise fra Curumba og kom ut igjen til Campo Grande. Og så at tilsvarende tur gikk andre veien, Opplegget jeg var med på varte en uke og vi bodde i en camp inne i Pantanal hele tiden. Hver dag dro vi på ulike safarier og utflukter og kom tilbake til campen igjen..
  Men i området rundt Pantanal er jo turisme STORT og du får nok massevis at tilbud og muligheter til ulike turer og aktiviteter, så kan du jo bare melede deg på det som høres mest fristende ut!

  Amazonasturer fra Manaus har jeg ingen erfaring eller peiling på desverre..

  SvarSlett