2 kommentarer
 1. Åh! Jeg planlegger nå en tur i Sør Amerika/karibien til vinteren! =) Jeg tenker litt øyhopping og slappe av på Cuba, Jamaica, Dominikanske, Martinique også karneval i Rio (?), regnskog i Amazonas, Macchu Picchu i Peru og litt sånt. Hva tror du? Noen "must see"?? =)

  SvarSlett
 2. Wow! Høres ut som en fantastisk plan dette:)
  Jamaica er nydelig! Her anbefaler jeg å bo i Negril. Her har de en lang, nyyyydelig strand og god stemning! På grunn av visumtrøbbel fikk vi aldri med oss annet enn flyplassen på Cuba, og det er ganske kjipt i grunn.
  Sett av god tid i Brasil ihvertfall, er mange "must sees" her, og det tar tid å reise fra sted til sted på grunn av store avstander. Reiser du med buss mellom Peru og Brasil, anbefaler jeg veldig et stopp i Pantanal.(http://bobleliv.blogspot.no/2011/01/januar.html)
  Her får du fantastiske naturopplevelser og får blant annet fisket piraja og badet i samme elv som krokodiller! Vi dro til Salvador under karnevalet, da vi fikk det anbefalt over Rio. Et yrende folkeliv en uke her ihvertfall og litt mindre "arangert" og mye billigere enn å være i Rio.

  Hvor lang tid har du satt av? Mitt generelle råd for alle reiser er å ha nok tid på hvert sted. Hvis ikke blir det bare stress og du bruker mer tid på transport enn på kos og moro.

  SvarSlett